CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Ρονάλντο κράτησε όρθια τη Γιουνάιτεντ – Κορυφή με Βιγιαρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έκανε ξανά και με δύο γκολ κράτησε τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή του 6ου ομίλου του Champions League

Champions League: Ο Ρονάλντο δεν άφησε τη Γιουνάιτεντ να ηττηθεί και την κράτησε με δύο γκολ στη κορυφή
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Champions League είναι η διοργάνωσή του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ χάρισε πολύτιμο βαθμό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2), η οποία πλέον συγκατοικεί στην κορυφή με τη Βιγιαρεάλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεκίνησε καλά το ματς στο Μπέργκαμο και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Γιόσιπ Ίλισιτς επιχείρησε το σουτ, ο Ντε Χέα δεν έκανε καλό υπολογισμό και μοιραία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (12΄).

Στη συνέχεια, οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως και στο πρώτο ματς, άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, προς το τέλος του ημιχρόνου η υπεροχή τους απέδωσε καρπούς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε το ματς στα ίσα (45΄).

 

Γκολ νούμερο 138 για τον Πορτογάλο και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ξεφύσηξε ανακουφισμένος. Όμως το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν όπως το περίμεναν οι Άγγλοι. Μάλλον, οι Ιταλοί αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, μιας και μπήκαν φουριόζοι.

Στο 57ο λεπτό, ο Σαπάτα πήρε παραμάζωμα την άμυνα της Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε έξαλλα, μετά τις διαβουλεύσεις στο VAR. Σε εκείνο το σημείο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έπρεπε να πιέσουν ξανά, καθώς η πρωτιά του ομίλου έδειχνε να χάνεται.

Κι όμως, μηδένα προ του… Ρονάλντο μακάριζε. Ο Πορτογάλος με απίθανο σουτ ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και κράτησε όρθια τη Γιουνάιτεντ, η οποία παραμένει στην κορυφή του ομίλου.

Champions League: Νίκη πρωτιάς για Βιγιαρεάλ

Στο «Θεράμικα», η Βιγιαρεάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά είχε τις λύσεις για να φτάσει στη νίκη (2-0). Ο Καπού έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 36΄, ενώ οι Ελβετοί είδαν το γκολ του Φάσναχτ να ακυρώνεται από το VAR.

Ο Καπού έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με όμορφη ασίστ στον Ντανζούμα (89΄) έγινε ο ηθικός αυτουργός του 2-0 επί της Γιουνγκ Μπόις. Πλέον, το «κίτρινο υποβρύχιο» συγκατοικεί στην κορυφή με Γιουνάιτεντ.

Exit mobile version