CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Τα «φώτα» σε Λειψία, Ρώμη και Βαρκελώνη

Το Champions League συνεχίζεται με την πρώτη ημέρα, της τελευταίας του αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα ματς στην Λειψία και στην Ρώμη.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Champions League συνεχίζεται με την πρώτη ημέρα, της τελευταίας του αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα ματς στην Λειψία και στην Ρώμη.

Στον πέμπτο όμιλο του Champions League δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον καθώς η Τσέλσι βγήκε πρώτη, η Σεβίλλη δεύτερη ενώ στο Europa league θα συνεχίσει η Κράσνονταρ.

Στον έκτο Η Ντόρτμουντ θα είναι πρώτη με νίκη ή αν έρθουν και τα δύο ματς του ομίλου ισόπαλα. Ενώ η Λάτσιο θα περάσει στην επόμενη φάση αν δεν ηττηθεί στην έδρα της από την Μπριζ.

Στον έβδομο όμιλο κρίνεται η πρώτη και η τρίτη θέση. Στο Ντιναμό Κιέβου-Φερεντσβάρος οι φιλοξενούμενοι για να πάμε αυτοί στο Europa League θέλουν μόνο να επικρατήσουν. Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους κοντράρονται στο «Καμπ Νου» με τους πρωταθλητές Ιταλίας να… κλέβουν την πρώτη θέση αν νικήσουν με τρία γκολ διαφορά ή με οποιαδήποτε επικράτηση με δύο γκολ εκτός από το 0-2.

Τέλος στον όγδοο όμιλο η Παρί προκρίνεται αν δεν χάσει από την Μπασακχεσίρ. Στο άλλο ματς, η Λειψία φιλοξενεί τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προκρίνεται αν δεν ηττηθεί. Ενώ Η Λειψία προκρίνεται με νίκη επί της Γιουνάιτεντ ή με ισοπαλία αν ταυτόχρονα χάσει η Παρί από την Μπασακσεχίρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στη Λειψία

5ος Όμιλος
Ρεν-Σεβίλλη 22:00
Τσέλσι-Κράσνονταρ 22:00

Βαθμολογία: Τσέλσι 13, Σεβίλλη 10, Κράσνονταρ 4, Ρεν 1

6ος Όμιλος
Λάτσιο-Κλαμπ Μπριζ 19:55
Ζενίτ-Ντόρτμουντ 19:55

Βαθμολογία: Ντόρτμουντ 10, Λάτσιο 9, Κλαμπ Μπριζ 7, Ζενίτ 1

7ος Όμιλος
Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 22:00
Ντιναμό Κιέβου-Φερεντσβάρος 22:00

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 15, Γιουβέντους 12, Ντιναμό Κιέβου 1, Φερεντσβάρος 1

8ος Όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασακσεχίρ 22:00
Λειψία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9, Παρί 9, Λειψία 9, Μπασακσεχίρ 3.

Exit mobile version