CHAMPIONS LEAGUE

Κράσνονταρ: Αγωνία και νέα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ

Αυξάνονται τα ερωτηματικά στην Κράσνονταρ ενόψει ΠΑΟΚ, αφού ακόμα δύο παίκτες είναι αμφίβολοι για τη ρεβάνς της Τούμπας. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/9, 22:00) για τα playoffs του Champions League. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουσάεφ: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τη δεύτερη ομάδα όπως...

Κράσνονταρ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αυξάνονται τα ερωτηματικά στην Κράσνονταρ ενόψει ΠΑΟΚ, αφού ακόμα δύο παίκτες είναι αμφίβολοι για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/9, 22:00) για τα playoffs του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουσάεφ: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τη δεύτερη ομάδα όπως έκανε ο ΠΑΟΚ»

Οι Ρώσοι μπαίνουν στο τελικό στάδιο της -σύντομης- προετοιμασίας τους και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για την Ελλάδα, έχοντας όμως αρκετά σημαντικά προβλήματα.

Εκτός από τους Βάντερσον και Μπεργκ, στο μπλοκάκι των τραυματιών έρχονται να προστεθούν και οι Πετρόφ-Κάιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Ρωσίας, η παρουσία των τεσσάρων παικτών στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Μουράντ Μουσάεφ να περιμένει με αγωνία την τελική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου.

Exit mobile version