CHAMPIONS LEAGUE

Κράσνονταρ: «Χ» πριν την Τούμπα και εξαιρετική είδηση για τον ΠΑΟΚ!

Η Κράσνονταρ λίγα 24ωρα πριν το ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) κόντρα στη Σότσι του Νομπόα.   Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός, που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 5′ αλλά η Κράσνονταρ ισοφάρισε στο 59′ με τ0ν Σεργκέι Πετρόβ. Από την αποψινή αναμέτρηση στη...

Κράσνονταρ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κράσνονταρ λίγα 24ωρα πριν το ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) κόντρα στη Σότσι του Νομπόα.  

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός, που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 5′ αλλά η Κράσνονταρ ισοφάρισε στο 59′ με τ0ν Σεργκέι Πετρόβ.

Από την αποψινή αναμέτρηση στη Ρωσία προέκυψε και ένα πολύ ευχάριστο νέο για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται να φέρει παικταράδες!

Από την αποστολή της Κράσνονταρ απέναντι στη Σότσι απουσίαζε ο Βάντερσον, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Τούμπας.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ των Ρώσων είναι ο ίσως ποιοτικότερος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Μουσάεφ και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στην ιστορική ρεβάνς κόντρα στον Δικέφαλο.

Απέναντι στη Σότσι ο προπονητής της Κράσνονταρ δεν έκανε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του και τοποθέτησε στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να αγωνιστούν και στην Τούμπα.

Η σύνθεση της Κράνσονταρ: Σαφόνοφ, Σμολνίκοφ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Πετρόφ (82′ Κουτοβόι), Βιλένια (56΄ Ραμίρεζ), Όλσον (46′ Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπέργκ (75′ Σουλεϊμάνοφ).

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Ν.Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Ποιος είπε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος;

ΠΑΟΚ: Ραντεβού Champions League στις 19:26!

Βόλος – ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο πήρε χαρτάκι από τον Φερέιρα και εκνευρίστηκε (vid)

Exit mobile version