CHAMPIONS LEAGUE

Κράσνονταρ: Την… εκτέλεσε ο Νομπόα σε ματς-ροντέο πριν την Τούμπα (vid)

Η Κράσνονταρ λίγα 24ωρα πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ γκέλαρε κόντρα στη Σότσι σε ένα ματς-ροντέο μέχρι την τελευταία φάση. Μόλις στο 5ο λεπτό η Κράσνονταρ έμεινε πίσω στο σκορ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κράσνονταρ: «Χ» πριν την Τούμπα...

Κράσνονταρ
Κράσνονταρ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Κράσνονταρ λίγα 24ωρα πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ γκέλαρε κόντρα στη Σότσι σε ένα ματς-ροντέο μέχρι την τελευταία φάση.

Μόλις στο 5ο λεπτό η Κράσνονταρ έμεινε πίσω στο σκορ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κράσνονταρ: «Χ» πριν την Τούμπα και εξαιρετική είδηση για τον ΠΑΟΚ!

Η απάντηση για την ομάδα του Μουσάεφ ήρθε με τον Πετρόφ στο 59΄ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, παρά το ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 55΄.

Η Κράσνονταρ αγωνίστηκε χωρίς τον Βάντερσον που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τρίτη, ενώ υπάρχει αγωνία και για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Exit mobile version