CHAMPIONS LEAGUE

Κριστιάνο: «Η μάχη με τον Μέσι, μας έσπρωχνε και τους δύο» (vid)

Σίγουρα δύο από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της κλήρωσης του Champions League, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα, είναι τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι του πλανήτη, κάτι που αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ερυθρός Αστέρας: «Αδέρφια μας, αλλά αντίπαλοι» Έτσι, οι υπεύθυνοι της...

Κριστιάνο: «Η μάχη με τον Μέσι, μας έσπρωχνε και τους δύο» (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σίγουρα δύο από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της κλήρωσης του Champions League, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα, είναι τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι του πλανήτη, κάτι που αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ερυθρός Αστέρας: «Αδέρφια μας, αλλά αντίπαλοι»

Έτσι, οι υπεύθυνοι της βραδιάς, θέλησαν να τους βάλουν για ακόμα μία φορά να κάτσουν μαζί, με πολλά πηγαδάκια να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μάλιστα, οι δυο τους προσεγγίστηκαν  και ρωτήθηκαν για την… αντιπαλότητα τους, με τον Κριστιάνο να απαντάει με αφοπλιστικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Φαν Ντάικ: Αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μοιραστήκαμε τον ίδιο χώρο για 15 χρόνια. Δεν νομίζω πως έχει ξανασυμβεί στο ποδόσφαιρο οι ίδιοι δύο παίκτες να μοιράζονται τον ίδιο χώρο για όλο τον καιρό. Δεν είναι εύκολο. Και φυσικά έχουμε καλή σχέση. Δεν έχουμε βγει ακόμη σε δείπνο, αλλά μπορεί να το κάνουμε στο μέλλον.

Μου λείπει να παίζω στην Ισπανία, αυτή τη μάχη που μας έσπρωχνε και τους δύο. Είμαστε χαρούμενοι να είμαστε μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version