CHAMPIONS LEAGUE

Νέα αύξηση «μαμούθ» στα έσοδα για τη συμμετοχή στο Champions League…

Ένα σημαντικά μεγαλύτερο ποσό θα μπει στα ταμεία των ομάδων που θα… «κουνήσουν το σεντόνι» την περίοδο 2018/19. Συγκεκριμένα, το ποσό που θα πάρουν οι ομάδες για τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση θα φτάσει τα 480 εκατομμύρια ευρώ, από τα 406 που εισέπραξαν φέτος. Από εκεί και πέρα, σημαντικότατη θα είναι και η αύξηση...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα σημαντικά μεγαλύτερο ποσό θα μπει στα ταμεία των ομάδων που θα… «κουνήσουν το σεντόνι» την περίοδο 2018/19.

Συγκεκριμένα, το ποσό που θα πάρουν οι ομάδες για τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση θα φτάσει τα 480 εκατομμύρια ευρώ, από τα 406 που εισέπραξαν φέτος.

Από εκεί και πέρα, σημαντικότατη θα είναι και η αύξηση των εσόδων για τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα μοιράζονται στους συλλόγους, αφού από τα 348 εκ. ευρώ, που μοιράστηκαν φέτος, το ποσό θα… εκτοξευθεί στα 600!

Αναφορικά με την πρόκριση στους ομίλους την ερχόμενη περίοδο κάθε ομάδα θα εισπράττει 15 εκ. ευρώ, έναντι 12,7 που ίσχυε για την περίοδο 2017/18.

Μεγάλη είναι όμως και η αύξηση στα έσοδα ανάλογα με τα αποτελέσματα των ομάδων. Με το ποσό σχεδόν να διπλασιάζεται!

Πλέον η νίκη θα αποφέρει κέρδος σε κάθε ομάδα της τάξη των 2,7 εκ. ευρώ, σε σύγκριση με τα 1,5 που ίσχυσε φέτος.  Ενώ, και η ισοπαλία θα πληρώνει… «πλουσιοπάροχα», με το ποσό να αυξάνεται από τις 600.000 στις 900.000 ευρώ!

Exit mobile version