CHAMPIONS LEAGUE

Νεϊμάρ: Γι’ αυτό την είπε στον Χάαλαντ

Εντύπωση προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Νεϊμάρ μετά το γκολ που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης (11/3) κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Champions League. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μαζί με τους συμπαίκτες του μιμήθηκε τον κλασικό πανηγυρισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ. Κάτι αντίστοιχο έγινε και μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια. Ωστόσο, υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό. Πριν...

Νεϊμάρ Παρί Σεν Ζερμέν
Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Paris St Germain v Borussia Dortmund - Parc des Princes, Paris, France - March 11, 2020 Paris St Germain s Neymar celebrates after the match FOOTBALL : Paris St Germain v Borussia Dortmund - Ligue des Champions - Paris - 11/03/2020 Panoramic/Panoramic PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εντύπωση προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Νεϊμάρ μετά το γκολ που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης (11/3) κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μαζί με τους συμπαίκτες του μιμήθηκε τον κλασικό πανηγυρισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ. Κάτι αντίστοιχο έγινε και μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό. Πριν από τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο Παρίσι, ο Χάαλαντ έκανε ένα ποστάρισμα στο Snapchat. Σε αυτό έλεγε πως το Παρίσι είναι η πόλη του και κάτι τέτοιο φυσικά ενόχλησε τον Νεϊμάρ και τους συμπαίκτες του.

«Το Παρίσι είναι η δική μας πόλη, όχι η δική σου», ανέφερε το ποστάρισμα που έκανε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, στο Instagram. Εκεί είχε ως φωτογραφία τον πανηγυρισμό του.

Exit mobile version