CHAMPIONS LEAGUE

Οδοστρωτήρας στο Λονδίνο η Μπαρτσελόνα

Υπέταξε την Τότεναμ με 4-2, ενώ η Ίντερ έκανε μεγάλο διπλό με ανατροπή

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βρήκε την Τότεναμ και ξέσπασε! Μπορεί να μην είναι καλά τον τελευταίο καιρό η Μπαρτσελόνα, όμως, στο Λονδίνο ήταν εξαιρετική το βράδυ της Τρίτης (3/10) νικώντας με 4-2.

Οι Καταλανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 2′ με τον Κουτίνιο μετά από απίστευτη γκάφα του Γιορίς. Ο Γάλλος τερματοφύλακας βγήκε χωρίς να χρειάζεται και άφησε την εστία του ανυπεράσπιστη.

Ο Κουτίνιο είχε συμμετοχή και στο 0-2, με τον Ράκιτιτς να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση. Αυτό που φάνηκε και στη συνέχεια ήταν πως οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο Κέιν με ωραία ατομική προσπάθεια να μείωσε, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι, που είχε και δύο δοκάρια, έκανε το 1-3. Ήταν τρομερή η κίνηση που έκαναν χωρίς την μπάλα οι Κουτίνιο και Σουάρες σε αυτό το γκολ.

Τελικά ο Λαμέλα με σουτ μείωσε σε 2-3 στο 66′, αλλά η Τότεναμ δεν γλίτωσε την ήττα. Αντιθέτως, στο 90′ ο Μέσι έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με πλασέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Γουίνκς, Ουανιάμα (57′ Ντάικερ), Λούκας Μόουρα, Λαμέλα (79′ Γιορέντε), Σον (66′ Σισοκό), Κέιν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Αρτούρ (87′ Βιντάλ), Μπουσκέτς (90’+3 Βερμάλεν), Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο (83′ Ραφίνια).

Το έκανε… συνήθεια!

Δεύτερη νίκη, με ανατροπή και αυτή για την Ίντερ, η οποία πήρε το διπλό στην Ολλανδία. Μπορεί η Αϊντχόφεν να προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Ροσάριο στο 27′, όμως, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να διατηρήσουν το απόλυτο στο Champions League.

Η αρχή έγινε με τον Ναϊνγκολάν, ο οποίος στο 44′ έπιασε μονοκόμματο σουτ στην κίνηση. Η ανατροπή έγινε με τον Ικάρντι. Ο Βεσίνο κάνει βαθιά μπαλιά, ο Αργεντινός πάει πρώτος στην μπάλα και τελειώνει τη φάση.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Βιέργκεβερ, Σβάαμπ, Τασέντε, Περέιρο (75′ Μάλεν), Χέντριξ, Ντε Γιονγκ, Λοσάνο, Μπέργκβάιν, Ροσάριο, Ντάμφρις

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν (86′ Βαλέρο), Πολιτάνο (90′ Καντρέβα), Ασαμόα, Ντ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Ικάρντι

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Τότεναμ – Μπαρτσελόνα 2-4 (52′ Κέιν, 66′ Λαμέλα – 2′ Κουτίνιο, 28′ Ράκιτιτς, 56′ και 90′ Μέσι)
Αϊντχόφεν – Ίντερ 1-2 (27′ Ροσάριο – 44′ Ναϊνγκολάν, 60′ Ικάρντι)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 6
2. Ίντερ 6
3. Τότεναμ 0
4. Αϊντχόφεν 0

Την τιμώρησε στο φινάλε ο Ινσίνιε

Exit mobile version