Μία μέρα που σίγουρα ο αμυντικός της Μπάγερν δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ήταν 6 Μαϊου 2015, όταν ο Μέσι αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση, προσθέτοντας στην λίστα με τα «θύματα» του, τον Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ήταν φυσικά ο πρώτος ημιτελικός του Champions League, ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Γκουαρντιόλα να επιστρέφει στον Κάμπ Νόου, ως προπονητής της Μπάγερν για να αντιμετωπίσει την μεγάλη του αγάπη, την Μπαρτσελόνα.

Μέσα στο γήπεδο όμως τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά για τους πρωταθλητές Γερμανίας, που μάζεψαν την μπάλα από τα δίχτυα τους 3 φορές, ενώ δέχτηκαν και ένα γκολ που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο αγώνας βρισκόταν στο  79o λεπτό, όταν ο Μέσι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της Μπάγερν και έχοντας μόνο μπροστά του τον Ζερόμ Μπόατενγκ, του έκανε δύο τρίπλες, με την δεύτερη να τον ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο και τον Αργεντινό με λόμπα να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Αμέσως μετά το εκπληκτικό αυτό σόλο, οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και οι φιλοξενούμενοι κοιτούσαν αποσβολομένοι, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι τους «χτύπησε».

Θυμηθείτε το τέρμα αυτό και τα όσα ακολούθησαν μετά: