CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας LIVE: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Μπεσίκτας στη μεγάλη αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπεσίκτας στο πρώτο ματς της νέας σεζόν, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον...

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας LIVE: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Μπεσίκτας στη μεγάλη αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπεσίκτας στο πρώτο ματς της νέας σεζόν, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τζόλη στο 7ο λεπτό να ανοίγει το σκορ μετά από ωραία πάσα του Γιαννούλη.

Ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 24ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από εκπληκτική ενέργεια του Άκπομ.

Το ξέσπασε του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, αφού έξι λεπτά αργότερα, ο Άκπομ έβγαλε από τα αριστερά τον Τζόλη που έβγαλε πάσα πάρε – βάλε στον Πέλκα ο οποίος έγραψε το 3-0.

Στο 37′ ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων, με τον Γιαννούλη να κάνει το λάθος με τον Λενς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, να σεντράρει στον Λαρίν που με προβολή μείωσε σε 3-1.

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας LIVE: Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το live του Sportime, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα στατιστικά του αγώνα των online στατιστικών.

Exit mobile version