CHAMPIONS LEAGUE

Παρί – Μπασακσεχίρ: Αρνούνται οι Τούρκοι να βγουν στο γήπεδο αν δεν φύγει ο διαιτητής!

Υπήρξε πρόταση λύσης για να συνεχιστεί το ματς Παρί - Μπασακσεχίρ, αλλά οι Τούρκοι αρνούνται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο...

Παρί - Μπασακσεχίρ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πάνω από μισή ώρα διακοπής έχει σημειωθεί στον αγώνα Παρί – Μπασακσεχίρ.

Το ματς των ομίλων του Champions League Παρί – Μπασακσεχίρ σταμάτησε στο 14ο λεπτό, μετά από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση του 4ου διαιτητή στον βοηθό προπονητή των Τούρκων!

Ο προπονητής Πιερ Γουεμπό άρχισε να φωνάζει στον 4ο διαιτητή «γιατί με είπες νέγρο». Υπήρξε μία ένταση περίπου δέκα λεπτών και στη συνέχεια η ομάδα της Τουρκίας αποφάσισε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Μέσα στα αποδυτήρια υπήρξαν αρκετές συζητήσεις.

Προτάθηκε και μία λύση, αλλά η Μπασάκ δεν συμφώνησε να βγει στο γήπεδο να δοθεί συνέχεια στον αγώνα. Η λύση που προτάθηκε ήταν να αντικατασταθεί ο 4ος διαιτητής με τον διαιτητή του VAR.

Κάτι όμως το οποίο οι Τούρκοι αρνήθηκαν, διότι και πάλι ο 4ος διαιτητής θα συνεχίσει να συμμετέχει στο ματς. Αυτό που ζητάει η Μπασακσεχίρ είναι να φύγει εντελώς από το γήπεδο ο 4ος.

Το θέμα όμως είναι ότι στο VAR θα πρέπει να υπάρχουν δύο διαιτητές και αν ο 4ος φύγει εντελώς από το ματς, τότε δεν μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας!

Exit mobile version