CHAMPIONS LEAGUE

Ρουμενίγκε: «Ξεχάστε την Μπαρτσελόνα που ξέρατε»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν ήταν αφοπλιστικός αναφορικά με την Μπαρτσελόνα και αυτά που παρουσίασε στο γήπεδο

Ρουμενίγκε: «Ξεχάστε την Μπαρτσελόνα που ξέρατε»
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ατάκες που θα συζητηθούν ξεστόμισε ο πάλαι ποτέ αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρουμενίγκε, ερωτηθείς από το Bild TV για το αν οι Καταλανοί μπορούν να ανταπεξέλθουν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ήταν αφοπλιστικός. Το 0-3 της Μπάγερν Μονάχου άνοιξε την όρεξη του πάλαι ποτέ άσου, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να ξεχάσουν για κάποιο διάστημα την Μπαρτσελόνα που ήξεραν στο Champions League.

«Θα αργήσει πολύ να γίνει ξανά τοπ ομάδα η Μπαρτσελόνα», σημείωσε ο Ρουμενίγκε, ο οποίος πρόσθεσε: «Χωρίς Μέσι, η ομάδα δεν έχει ψυχή.  Διανύουν πολύ δύσκολους καιρούς και η LaLiga έβαλε αυτογκόλ που άφησε να χαθεί ένας τέτοιος παίκτης«.

«Η Μπάρσα ήταν γνωστή για την πίεση και το επιθετικό της παιχνίδι, αλλά είδαμε ότι η Μπάγερν ήταν ανώτερη σε όλο το ματς. Με αυτό το παιχνίδι έστειλε μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, ότι δεν είναι τοπ κλαμπ αυτή τη στιγμή».

 

 

Exit mobile version