ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χουάνγκ: Ήρθε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για τον νοτιοκορεάτη – Πόσα λεφτά θέλουν οι Σέρβοι

Ο όρος του Χουάνγκ.
Χουάνγκ: Ήρθε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για τον νοτιοκορεάτη – Πόσα λεφτά θέλουν οι Σέρβοι

Ήρθε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για τον νοτιοκορεάτη, με τους Σέρβους να το σκέφτονται σοβαρά.

Η Μονακό είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ του Ερυθρού Αστέρα.

Μάλιστα η Μονακο προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στον Αστέρα, για το νοτιοκορεάτη, με τους Σέρβους να θέλουν 10.

Στα υπέρ της Μονακό είναι πως θα αγωνίζεται στο Champions League τη νέα σεζόν, με τον Χουάνγκ να θέλει οπωσδήποτε να έχει παρουσία στο Champions League.

Ο παράγοντας του Champions League είναι και η αιτία που ο νοτιοκορεάτης δεν σκέφτεται άλλες προτάσεις, όπως αυτή της ΑΕΚ, καθώς η ελληνική ομάδα, δεν θα παίζει στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρώπης τη νέα χρονιά, καθώς έχασε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

πηγή: upopsi.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χουάνγκ: Ήρθε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για τον νοτιοκορεάτη – Πόσα λεφτά θέλουν οι Σέρβοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.