ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χουτεσιώτης: Το «όχι» στον Βόκολο και η τελευταία προσπάθεια για Σιαμπάνη, πριν υπογράψει στον Άρη!

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στον Άρη. Πέρασε από τη Λαμία δεν σταμάτησε, έφτασε στο «Βικελίδης» και υπέγραψε!

Ο Χουτεσιώτης αν και δεν έκανε φέτος την καλύτερη του χρονιά, βρέθηκε από τους υποβιβασμένους Νικαιώτες, στον... ευρωπαίο Άρη!
Ο Χουτεσιώτης αν και δεν έκανε φέτος την καλύτερη του χρονιά, βρέθηκε από τους υποβιβασμένους Νικαιώτες, στον... ευρωπαίο Άρη!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αν και δεν έκανε φέτος την καλύτερη του χρονιά, με τις δύο προηγούμενες σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα να είναι σαφώς ανώτερες, βρέθηκε από τους υποβιβασμένους Νικαιώτες, στον… ευρωπαίο Άρη!

Κατι κερδίζεις και κάτι χάνεις! Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης φαίνεται πως χάνει τα γάντια του βασικού που είχε στον Ιωνικό, αλλά θα είναι στο ρόστερ του Άρη που θα παίξει στο Conference League. Δεν μπορεί να τα έχεις και όλα!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, αν και είχε δεχθεί κρούση από την Λαμία, αποφάσισε ενημερώνοντας ο ίδιος τον Λεωνίδα Βόκολο, οτι τελικά δεν θα μετακομίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας. Τώρα, αν αυτό έγινε πριν προκύψει ο Άρης, ή μετά το ενδιαφέρον που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι», δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο Χουτεσιώτης επέλεξε από πρώτος στο… χωριό, να γίνει δεύτερος στην πόλη. Ο Κουέστα είναι ο βασικός, αλλά ο Χουτεσιώτης που αντικατέστησε τον Σιαμπάνη θα περιμένει την ευκαιρία του. Τον Σιαμπάνη που μέχρι και λίγο πριν ο πρώην κιπερ του Ιωνικού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, άνθρωποι του Άρη, προσπάθησαν να τον πείσουν να μείνει στον Άρη. Ο Σιαμπάνης δεν «ψήθηκε» αν και η προσφορά που του έγινε ήταν βελτιωμένη και ο Χουτεσιώτης, προς επιβεβαίωση του Sportime, θα είναι ο τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Κουέστα κάτω από τα γκολπόστ!

Exit mobile version