ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρυσάφι» Σαββίδη σε Λουτσέσκου

Τα ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε μία εξαιρετική πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου του προπονητή του ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου να αναφέρονται σε λεπτομέρειες του «deal», που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, πρόκειται...
«Χρυσάφι» Σαββίδη σε Λουτσέσκου

Τα ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε μία εξαιρετική πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου του προπονητή του ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου να αναφέρονται σε λεπτομέρειες του «deal», που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, πρόκειται να υπάρξει μια αύξηση των απολαβών του Ρουμάνου τεχνικού της τάξεως του 30%, κάτι που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο 600.000 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παίρνει ακόμη θέση για το θέμα Λουτσέσκου, όμως όπως όλα δείχνουν, ο 49χρονος προπονητής θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χρυσάφι» Σαββίδη σε Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.