ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρυσάφι» Σαββίδη σε Λουτσέσκου

Τα ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε μία εξαιρετική πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου του προπονητή του ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου να αναφέρονται σε λεπτομέρειες του «deal», που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, πρόκειται...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τα ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε μία εξαιρετική πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου του προπονητή του ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου να αναφέρονται σε λεπτομέρειες του «deal», που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, πρόκειται να υπάρξει μια αύξηση των απολαβών του Ρουμάνου τεχνικού της τάξεως του 30%, κάτι που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο 600.000 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παίρνει ακόμη θέση για το θέμα Λουτσέσκου, όμως όπως όλα δείχνουν, ο 49χρονος προπονητής θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τα επόμενα χρόνια.

Exit mobile version