ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Del Rey: Ιστορικός διασυρμός της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Copa Del Rey: Ποδοπάτησε η «βασίλισσα» τους Καταλανούς (0-4) και προκρίθηκε με θριαμβευτικό τρόπο στον τελικό Κυπέλλου

Copa Del Rey: Ποδοπάτησε η «βασίλισσα» τους Καταλανούς (0-4) και προκρίθηκε με θριαμβευτικό τρόπο στον τελικό Κυπέλλου
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Copa Del Rey: Πόσα θες, Καρίμ, να μας τρελάνεις! Η Ρεάλ Μαδρίτης κονιορτοποίησε την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» (0-4) και πέταξε για τελικό!

Τι τα ήθελε τα mind-games ο Τσάβι πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας; Το «η Ρεάλ είναι το φαβορί» που ειπώθηκε από τα χείλη του τελικώς όχι μόνο αποδείχτηκε περίτρανα στο χορτάρι του «Καμπ Νόου», αλλά και προσέφερε μια ιστορική στιγμή.

Η Ρεάλ διέλυσε τους «μπλαουγκράνα» με 4-0 μέσα στο «σπίτι» τους αναπληρώνοντας και με το παραπάνω την ήττα της στο «Μπερναμπέου» πριν από ένα μήνα.

Το σκορ άνοιξε ο Βινίσιους κι ύστερα ανέλαβε ο Καρίμ Μπενζεμά. Με ένα γκολ, θα έπιανε τα 14 σε Clásico, ισοφαρίζοντας την επίδοση των Πούσκας και Χέντο. Κι όμως, ο Γάλλος πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε τους «μερένγκες» σε μια επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα.

Οι «ροχίγιος» απέκλεισαν την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στον άλλον ημιτελικό, ο οποίος κρίθηκε από γκολ του Ιμπάνιεθ στην παράταση.

Το πιο ιστορικό από τον διασυρμό της Μπαρτσελόνα είναι ότι οι Καταλανοί είχαν να δεχθούν 4 γκολ από τη «βασίλισσα» από το 2008! Ενώ η αμέσως μεγαλύτερη εντός έδρας συντριβή με τουλάχιστον τέσσερα τέρμαρα από την αιώνιο αντίπαλό τους ήταν το 1963, όταν είχαν ηττηθεί με 1-5.

Copa Del Rey: Τα highlights






 

Exit mobile version