ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι μόνο ο Διούδης για τον Άρη…

Ο Σωκράτης Διούδης είναι ψηλά στη λίστα του Άρη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά δεν παίζει μόνος του…

Δεν είναι μόνο ο Διούδης για τον Άρη…
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης θα κινηθεί για απόκτηση γκολκίπερ και ο Σωκράτης Διούδης είναι ψηλά στη λίστα. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Ο Γιώργος Αθανασιάδης ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα στις προτιμήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Χουλιάν Κούεστα κάνει «νερά» στον Θόδωρο Καρυπίδη για την ανανέωση. Πάντα ήταν δύσκολος ο Ισπανός στις διαπραγματεύσεις είναι η αλήθεια. Ο Σωκράτης Διούδης είναι μια επιλογή που εξετάζει ο Άρης και έχει μιλήσει και μαζί του, σας έχουμε αναλύσει τα δεδομένα από το Sportime σε παλιότερη ανάρτηση.

Ωστόσο, ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν είναι ο μόνος. Ο Γιώργος Αθανασιάδης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά δεν λογίζεται βασικός. Σε όλη τη σεζόν φέτος, όταν ο Στάνκοβιτς ήταν υγιής, ο Έλληνας πορτιέρε έβλεπε τα παιχνίδια της Ένωσης από τον πάγκο.

Θα εξαρτηθεί και από τι θα θελήσει να κάνει η ΑΕΚ πίσω από τον Μπρινιόλι το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, μοιάζει πολύ πιθανό να κάνει την κίνηση ο Καρυπίδης το καλοκαίρι. Win – win η κατάσταση. Και ο Άρης θα βάλει έναν ακόμα Έλληνα στο ρόστερ του και ο Αθανασιάδης θα πάρει γάντια βασικού.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Exit mobile version