Δεν «παίζει» του Μυροφορίδη για τον Παναθηναϊκό

Το Sportime ξεκαθαρίζει τι (δεν) ισχύει γύρω από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», για τον τεχνικό διευθυντή του Άρη.

Συντάκτης: Χρήστος Δημόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πρόσφατα, σενάρια ενέπλεκαν τον Παναθηναϊκό με τον Παύλο Μυροφορίδη. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη (με θητεία στο πρόσφατο παρελθόν σε Απόλλων Σμύρνης και Ηρακλή) αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι και ορισμένοι, τον έθεταν ως υποψήφιο για τους «πράσινους».

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν τίθεται κανένα θέμα ενασχόλησης του «τριφυλλιού» με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μάλιστα ο ίδιος ο Μυροφορίδης, δηλώνει άγνοια για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον και πως, ουδέποτε, τον έχουν προσεγγίζει από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι μόνες συζητήσεις που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, είναι με τους Νίκο Νταμπίζα και Κώστα Κωνσταντινίδη. Ο πρώτος δεν πρόκειται να έρθει με τις υπάρχουσες συνθήκες διάλυσης που επικρατούν, ενώ ο δεύτερος έχει πιθανότητες ν’ αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του τεχνικού διευθυντή, εάν βεβαίως ο σύλλογος συνεχίζει να υπάρχει στη Super League και την επόμενη σεζόν.

Exit mobile version