ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Αλλαγές στους ορισμούς της Super League – Αυτός είναι ο λόγος!

Η ΚΕΔ άλλαξε τον VAR στο Παναιτωλικός - Βόλος και τον AVAR στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός!

Διαιτησία: Το Μουντιάλ τελείωσε, η Super League αρχίζει ξανά και η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής.
Διαιτησία: Το Μουντιάλ τελείωσε, η Super League αρχίζει ξανά και η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Σε (αναγκαστικές) αλλαγές στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής της Super League προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Διαιτησία: Διαφοροποιήσεις στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής. Η ΚΕΔ αντικατέστησε τον VAR στο Παναιτωλικός – Βόλος και τον AVAR στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, αρχικά Video Assistant Referee είχε οριστεί ο Θανάσης Τζήλος, ενώ βοηθός VAR στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (9/10-16.00) ο Μπουξμπάουμ.

Στη θέση του Τζήλου, ο Φωτιάς και αντί του Μπουξμπάουμ, ο Πετρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime οι αναγκαστικές αλλαγές, όπως προαναφέραμε, έγιναν λόγω ίωσης από την οποία έχουν προσβληθεί οι αρχικά ορισθέντες με συνέπεια να δηλώσουν τελευταία στιγμή κώλυμα.

To Παναιτωλικός – Βόλος θα διευθύνει ο Κατοίκος, ενώ εκείνο στο «Γεντί Κουλέ» ο Διαμαντόπουλος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Γκάμαρης είναι διαιτητής στο Ιωνικός – Λαμία, το δεύτερο ματς που θα διεξαχθεί Σάββατο (19.30), ο Μανούχος το Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης ο επίσης διεθνής Παπαδόπουλος και το ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ ο Πορτογάλος Κορέια. Ορισμός που ξύπνησε μνήμες στους ανθρώπους του Άρη.

Τέλος στην αναμέτρηση που ρίχνει αυλαία στο Περιστέρι (Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα) ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Αγγελάκης.

Επιστροφή Ευαγγέλου μετά το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, με τον Καραντώνη να παραμένει στο «ψυγείο».

Exit mobile version