ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Η Super League έχει ζητήσει διαιτητή οποιασδήποτε κατηγορίας από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα!

Στην τελευταία επιστολή της Super League, το αίτημα για ξένους διαιτητές από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα είναι ανεξαρτήτου κατηγορίας!

Διαιτησία: Με την τελευταία της επιστολή η Super League προς την ΕΠΟ, ζητάει διαιτητές από τα πέντε προηγμένα πρωταθλήματα, χωρίς περιορισμούς στην κατηγορία!
Διαιτησία: Με την τελευταία της επιστολή η Super League προς την ΕΠΟ, ζητάει διαιτητές από τα πέντε προηγμένα πρωταθλήματα, χωρίς περιορισμούς στην κατηγορία!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαιτησία: Με την τελευταία της επιστολή η Super League προς την ΕΠΟ, έχει ζητήσει ξένους διαιτητές από τα πέντε προηγμένα πρωταθλήματα, χωρίς περιορισμούς στην κατηγορία!

Διαιτησία: Ο Ιταλός β’ κατηγορίας Μαρέσκα θα είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Το Sportime είχε αποκαλύψει οτι ο ρέφερι το clasico δεν θα ήταν elite κατηγορίας, αλλά από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό είναι και σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα της Stoiximan Super League, στην επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ!

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο έγγραφο, η Λίγκα ζητάει ξένους διαιτητές, με προτεραιότητα από τα πέντε προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, χωρίς να περιορίζει την κατηγορία στην οποία τους έχει κατάταξει η UEFA. Αυτό σημαίνει οτι η ΚΕΔ μπορεί να επιλέξει και β’ κατηγορίας διαιτητές αν προέρχονται από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία.

Ο Μαρέσκα που έρχεται για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Exit mobile version