ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Εκτός ορισμών το δίδυμο του ΑΕΚ – ΟΦΗ – Elite μόνο σε φρυγανιές!

Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της ΚΕΔ για της αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Διαιτησία: Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής. Μόνο Έλληνες ρέφερι, αφού από στο πρόγραμμα δεν υπάρχει ντέρμπι.
Διαιτησία: Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής. Μόνο Έλληνες ρέφερι, αφού από στο πρόγραμμα δεν υπάρχει ντέρμπι.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Διαιτησία: Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής. Μόνο Έλληνες ρέφερι, αφού από στο πρόγραμμα δεν υπάρχει ντέρμπι.

Διαιτησία: Οποιος θέλει Elite, φρυγανιές από τα super market. Aπό διαιτητές εισαγωγής υστερεί η ΚΕΔ και ο Μπένετ. Ούτε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ top class referee! Ο Σουηδός Γκλεν Νάιμπεργκ θα σφυρίξει στο «Καραϊσκάκης». Δανός. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν υπάρχει VAR, αλλά ο διεθνής διαιτητής είναι εκπαιδευμένος αφού σφυρίζει στις διοργανώσεις της UEFA.

Στο ΑΕΚ – ΟΦΗ το Sportime έγραψε για το πέναλτι – αρκούδα που έδωσε ο Κουτσιαύτης και συμφώνησε ο Διαμαντόπουλος. Και οι δύο στον πάγ(κ)ο από την ΚΕΔ!

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι το εξής: Ο Μπένετ και ο Καπέλα, μέλη της Επιτροπής δεν είδαν παράβαση στη φάση του 4ου λεπτού. Ο Σπυρόπουλος, επίσης μέλος της ΚΕΔ, που ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ματς, ενημέρωσε τον Κουτσιαύτη οτι συμφωνεί με την απόφαση του!

Στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός ο Μανούχος. O VAR του Ατρόμητος – Άρης που φώναξε τον Ζαμπαλά για χέρι – πέναλτι του Γκρέι, αλλά ο τελευταίος έμεινε στο επιθετικό φάουλ που είχε σφυρίξει αρχικά. Με τον Ζαμπαλά συμφώνησε και ο παρατηρητής Ταπαντζάς. Ο Μπένετ πάντως όρισε τον Μανούχο, αλλά τον Ζαμπαλά τον άφησε έξω. Κάποιοι από την ΚΕΔ έκαναν λόγο για εγωιστική αποφαση του ρέφερι, ο οποίος έκανε πολλά λάθη στο συγκεκριμένο ματς, όπως η δεύτερη κίτρινη για SPA που δεν έβγαλε στον Φαμπιάνο στις καθυστερήσεις.

Στο ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης ο Μαλούτας. Τρίτο του ματς στο χορτάρι. Ένα παραπάνω από τον VAR της αναμέτρησης Τζήλο. Μόλις δύο έχει σφυρίξει ο Λαρισαίος που μπαίνει κυρίως ως Video Assistant Referee. Tελευταίο του παιχνίδι το Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα την 9η αγωνιστική!

Στο ΠΑΟΚ – Βόλος ο Γκάμαρης. Ο Αθηναίος ρέφερι έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς! Γι’ αυτό έμεινε εκτός ορισμών στην εμβόλιμη. VAR ο Ευαγγέλου. «Καπάκι» στον ΠΑΟΚ αφού ήταν VAR και την Πέμπτη στο Ιωνικός – ΠΑΟΚ (0-3). Μάλλον προέκυψε αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Άλλος ήταν να πάει.

Με… 108 στον Αστέρα Τρίπολης ο Περράκης. Θα σφυρίξει το ματς των Αρκάδων με τον Ιωνικό. Το 4ο για φέτος. Τα τρία προηγούμενα ήταν το Βόλος – Αστέρας, Λεβαδειακός – Αστέρας και ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Τρία από τα τέσσερα έχουν μέσα την ομάδα του Μεταξά!

To απόλυτο ο Τσακαλίδης. Δεύτερο παιχνίδι που θα σφυρίξει, πάλι σε ματς της Λαμίας. Είχε σφυρίξει και το ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία την 2η αγωνιστική. «Ναυάγιο»!

Το ΟΦΗ – Λεβαδειακός ο Αγγελάκης. Με 4ο τον Βεργέτη. Προφανώς και η ΚΕΔ συμφώνησε με το Sportime οτι δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Αποστολάκη (όπως επίσης οτι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Κολοβό πριν το γκολ του Ιωαννίδη).

Υ.Γ. Έπιασε τόπο η ανακοίνωση της Λαμίας για την διαιτησία Σιδηρόπουλου στο «Βικελίδης» ή τυχαία έμεινε εκτός ορισμών; Ποιος (άλλος) διεθνής ήταν σίγουρος οτι θα σφυρίξει την 13η αγωνιστική και μόλις είδε οτι έμεινε εκτός ορισμών έγινε έξαλλος, εξαπολύοντας πυρά κατά των μελών της ΚΕΔ;

 

Exit mobile version