ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Επαγγελματική με το «φέσι» να έχει φτάσει στο γόνατο!

Πλάνο για επαγγελματική διαιτησία με απλήρωτους διαιτητές, μόνο στην Ελλάδα!
Διαιτησία: Ωραία τα σχέδια και τα project, τσάμπα είναι, δεν στοιχίζουν τίποτα. Οφειλές από το περσινό πρωτάθλημα στη Super League 2.

Διαιτησία: Ωραία τα σχέδια και τα project, τσάμπα είναι, δεν στοιχίζουν τίποτα. Οφειλές από το περσινό πρωτάθλημα στη Super League 2.

Η ΕΠΟ παρουσιάζει το πλάνο (που δεν έχει) για την επαγγελματική διαιτησία. Μετά τον Ολυμπιακό, ενημερώθηκε ο Παναθηναϊκός και το αστείο έχει και συνέχεια, μέχρι να μιλήσει ο Μπαλτάκος και με τις 14 ΠΑΕ της Super League!

Τσάμπα είναι το brainstorming από πλευράς Ομοσπονδίας, ανέξοδο! Οταν όμως μπαίνει το χρήμα στο τραπέζι, κάποιοι σκυβουν για να δέσουν τα κορδόνια τους!

Το Sportime έγραψε οτι δεν υπάρχει «σάλιο» για την επαγγελματική διαιτησία, οπότε μόνο αν συνεργαστούν ΕΠΟ και Λίγκα, ίσως γίνει κάτι!

Στους διαιτητές που βρέθηκαν στην συνάντηση – φιάσκο στα γραφεία της ΕΠΟ, ζητήθηκε η κατάθεση απόψεων για την επαγγελματική διαιτησία! Προτάσεις που δεν έγιναν, αφού οι μισοί εκ των διεθνών δεν γνώριζαν την ατζέντα της συνάντησης.

Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος (ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τους διεθνείς, αλλά μόνο για το ραντεβού, αφού όπως έλεγε δεν είχε εξουσιοδότηση για τους λόγους της συνάντησης), Διαμαντόπουλος και Ευαγγέλου ήξεραν τι ακριβώς θα συζητηθεί. Οι υπόλοιποι τέσσερις (Παπαπέτρου, Φωτιάς, Μανούχος, Κουμπαράκης) στο σκοτάδι.

Μάλιστα ο τελευταίος δεν είχε ενημερωθεί και για την σωστή ώρα της συνάντησης, με συνέπεια να χρειαστεί να αλλάξει τα αεροπορικά του εισιτήρια!

Η ΕΠΟ μιλάει για επαγγελματίες διαιτητές με συμβόλαια, όταν ακόμα είναι απλήρωτοι οι ρέφερι για παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2, αφού ομάδες που δεν μετέχουν πια στο πρωτάθλημα (Εργοτέλης, Τρίκαλα, Καβάλα, Ρόδος) είναι πλέον μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω»!

Η ΕΠΟ δεν έχει μπει στη διαδικασία να διευθετήσει το θέμα!

Καθυστερήσεις και στη Super League! O πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε στα μέσα Νοέμβρη, κοντεύουμε ένα μήνα πλέον, και οι διαιτητές έχουν πληρωθεί μόνο για τις 9 από τις 13 αγωνιστικές! Το 1/3 περίπου του α’ γύρου!

Επαγγελματική διαιτησία με απλήρωτους διαιτητές μόνο η Ελλάδα μπορεί να εφαρμόσει!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ