ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Γκολ στο Άρης – ΑΕΚ, φάουλ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την ΚΕΔ!

Η ΚΕΔ βλέπει γκολ στο σουτ του Μορόν στο Άρης - ΑΕΚ και επιθετικό φάουλ πριν το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.
Διαιτησία: Γκολ στο Άρης – ΑΕΚ, φάουλ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την ΚΕΔ!

Διαιτησία: Για την ΚΕΔ έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή στο σουτ του Μορόν στο Άρης – ΑΕΚ και προηγείται επιθετικό φάουλ πριν κάνει το 2-0 ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ήσυχια στο «Βικελίδης». Δεν ασχοληθηκε κανείς με την διαιτησία στο Άρης – ΑΕΚ. Ούτε η ΚΕΔ, ούτε ο παρατηρητής, ούτε οι ομάδες. Η φάση του γκολ του Άρη κουβεντιάστηκε και η ΚΕΔ έχει πλάνο που δεν το έδειξε η NOVA που φαίνεται οτι η μπάλα έχει περάσει κανονικά και ολόκληρη τη γραμμή.

Από τα ριπλέι που είδαμε , δεν προκύπτει ξεκάθαρο πλάνο, αλλά πάσο! Για το πέναλτι που πήρε πίσω ο Βεργέτης, δύσκολο να το δει αφού το πάτημα γίνεται σε άλλο σημείο από εκείνο που έιναι η μπάλα και ο Γερμανός VARιστας πήρε τα εύσημα από τον Λίντμπεργκ που το είδε, αφού το επιθετικό φάουλ το κάνει ο ποδοσφαιριστής που στη συνέχεια κερδίζει το πέναλτι. Ικανοποιημένος ο παρατηρητής Σταθόπουλος που δεν ασχολήθηκε πολύ με τις φάσεις στα αποδυτήρια. Ευχαριστημένη και η ΚΕΔ με τον Βεργέτη.

Διαιτησία: Επιθετικό φάουλ πριν κάνει το 2-0 ο Ολυμπιακός!

Εν αντιθέσει με τον Πορτογάλο Μιγκέιρα που τα άκουσε από ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου. Η ΚΕΔ διαφωνεί με τις… διαφωνίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το πεναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και συμφωνεί με το επιθετικό φάουλ που ζητάει ο ΠΑΟΚ πριν το 2-0. Θεωρεί πως υπάρχουν τα στοιχεία και η αμεσότητα για να γυρίσει πίσω η φάση από τον VAR και να ακυρωθει το γκολ.

Στο ταμείο η αγωνιστική για την Επιτροπή κύλησε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια τόσο των play off όσο και των play out. Mια ένσταση μόνο για το πέναλτι που καταλογίσει ο Γκορτσίλας υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες, αλλά μικρό το κακό.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Γκολ στο Άρης – ΑΕΚ, φάουλ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την ΚΕΔ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!