ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Η φάση για πέναλτι στο Αγρίνιο – Γιατί δεν πήγαν βούλα διαιτητής και VAR – H θέση της ΚΕΔ! (vid)

Το χέρι του Αποστολάκη που ζήτησε πέναλτι ο Παναθηναϊκός - Γιατί δεν υπάρχει παράβαση!

Διαιτησία: Η UEFA ανακοίνωσε τους νέους διεθνείς με τον Βεργέτη αντί του Κουμπαράκη και τον Φωτόπουλο στη θέση του Κούλα.
Διαιτησία: Η UEFA ανακοίνωσε τους νέους διεθνείς με τον Βεργέτη αντί του Κουμπαράκη και τον Φωτόπουλο στη θέση του Κούλα.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Διαιτητής και VAR συμφώνησαν οτι δεν υπάρχει παράβαση.

Διαιτησία: 11η νίκη σε 12 παιχνίδια και το αήττητο σερί των «πρασίνων» δεν διακόπηκε ούτε στο Αγρίνιο. Με γκολ του Ιωαννίδη, το «τριφύλλι» επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, με τους νικητές να ζητούν πέναλτι στο 0-0 για ένα χέρι του Αποστολάκη.

Ο διαιτητής Βεργέτης καταλόγισε κόρνερ με τον VAR Τζοβάρα να κάνει support στην αρχική απόφαση του ρέφερι.

Αν και η μπάλα βρίσκει σε σημείο του χεριού, παράβαση πέναλτι δεν υπάρχει και σωστά διαιτητής και Video Assistant Referee είπαν play on και δεν άλλαξε η απόφαση.

Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Αποστολάκη, το οποίο τείνει να γίνει, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει χέρι στήριξης. Για να θεωρηθεί ένα χέρι, στήριξης, πρέπει να έχει ακουμπήσει στο χόρτο, πριν έρθει σε επαφή με τη μπάλα. Σε περίπτωση που η μπάλα βρει στο χέρι (που εννοείται δεν είναι σε φυσική/λογική θέση βάσει και της κινησιολογίας) πριν αυτό ακουμπήσει στο έδαφος, υπάρχει παράβαση που πρεπει να καταλογιστεί.

Στο Αγρίνιο, δεν καταλογίστηκε πέναλτι, επειδή η μπάλα βρίσκει στην μασχάλη και λίγο κάτω από τον ώμο, στο ύψος του μανικιού της φανέλας. Η επαφή με εκείνο το σημείο δεν την καθιστά παραβατική και σωστά ο Βεργέτης που εξ αρχής έδειξε οτι έχει πλήρη εικόνα για τη φάση, δεν πήγε στην άσπρη βούλα, δείχνοντας το σημείο του πέναλτι.

Την συγκεκριμένη φάση είδαν και τα μέλη της ΚΕΔ, συμπεριλαμβανομένου και του Μπένετ. Άπαντες συμφώνησαν οτι δεν υπάρχει πέναλτι.

Διαιτησία: Το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Οι σκέψεις για την απόκτηση στόπερ δεν είναι βέβαιο πως θα γίνουν και πράξεις

Έτοιμος για εκπομπή στο YouTube ο Κώστας Καραπαπάς;

Μάσα Μπούριακ: Τρία λεπτά με την 21χρονη πανέμορφη Ουκρανή 400αρα δεν είναι αρκετά

Exit mobile version