ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι: AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Διαιτητής Super League «τελειώνει» τον Νοέμβριο!

Σουπερλιγκάτος ρέφερι δεν θα σφυρίξει ξανά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ!

Διαιτησία: Ο διαιτητής που κρατούσε την πόρτα, η «ντρίμπλα» διεθνή, το χέρι που δεν έδωσε παράγοντας, και ο ορισμός μήπως σωθεί η κατάσταση!
Διαιτησία: Ο διαιτητής που κρατούσε την πόρτα, η «ντρίμπλα» διεθνή, το χέρι που δεν έδωσε παράγοντας, και ο ορισμός μήπως σωθεί η κατάσταση!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία – Κοράκι: Διαιτητής της Super League δεν μπορεί να διευθύνει παιχνίδια στον δεύτερο γύρο. Ποιος είναι ο λόγος!

Διαιτησία – Κοράκι:Aυτή την εβδομάδα δεν θα καταπιαστώ (ως πρώτο θέμα) με την επικαιρότητα και τα όσα συνέβησαν το Σου – Κου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εχω άλλο θεματάκι, αποκλειστικό εννοείται, που δεν θα το διαβάσετε πουθενά αλλού. Μόνο ως αναπαραγωγή!

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πόσους διαιτητές έχει ο πίνακας της Super League; Mην μετράτε. 26 ζωή να’ χουν! Οσονούπω όμως ο αριθμός θα αλλάξει. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θα μειωθεί κατά έναν ρέφερι!

Και για να είμαι και to the point, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναμένεται να βγει εκτός πινάκων στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι πίνακες είναι ανοιχτοί, ωστόσο η αποχώρηση του δεν έχει να κάνει με διαιτητικά λάθη σε καμια περίπτωση. Ο Μένιος – όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοι του – στις 16 Νοεμβρίου κλείνει τα 45 του χρόνια και βάσει του κανονισμού υπερβαίνει το όριο ηλικίας.

Αυτό σημαίνει οτι αυτόματα θα σταματήσει να σφυρίζει παιχνίδια. Το ρεπορτάζ μου αναφέρει οτι ο Αρτινός ρέφερι έχει ήδη ενημερωθεί από την ΚΕΔ και το γνωρίζει και ο ίδιος οτι «τελειώνει».

Διαβάστε τη στήλη «Koράκι» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Exit mobile version