ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι: Έχει παρασκήνιο η δήλωση Μπαλτάκου για τη φάση στο ΑΕΚ – Άρης – Διαφώνησε με Γκοντίνιο!!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εξηγήσεις για το πέναλτι, που σύμφωνα με τον ίδιο, δεν δόθηκε στον Άρη στο OPAP Arena.
Διαιτησία - Κοράκι: Ο Μπαλτάκος διαφώνησε με την απόφαση του Γκουντίνιο για τη φάση στο ΑΕΚ - Άρης και ζήτησε εξηγήσεις! Πρωτοφανές!

Διαιτησία – Κοράκι: Ο Μπαλτάκος διαφώνησε με την απόφαση του Γκουντίνιο για τη φάση στο ΑΕΚ – Άρης και ζήτησε εξηγήσεις! Πρωτοφανές!

Διαιτησία – Κοράκι: Μπορεί η τοποθέτηση Μπαλτάκου για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης και δεν έδωσε (σωστά) ο Γκοντίνιο να δικαιώνει το Sportime, το οποίο έγραψε εξ αρχής και πρώτο, οτι δεν υπάρχει καμία παράβαση, επειδή ο Αθανασιάδης παίζει πρώτα τη μπάλα, ωστόσο δεν έχει ξαναγίνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να βγάζει «μπαλκόνι» την επικοινωνία που είχε με τον αρχιδιαιτητή!

Ο Μπένετ λοιπόν σύμφωνα με τον Μπαλτάκο του μετέφερε οτι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση. Άποψη με την οποία συμφώνησε και η πλειοψηφία των μελών της ΚΕΔ.

Αυτό που δεν είπε ο Μπαλτάκος είναι το ύφος με το οποίο ζήτησε εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη φάση. Κάτι που δεν έχει συνηθίσει να κάνει στο παρελθόν.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Επίσης δεν είπε και κάτι ακόμα. Την δική του άποψη.« Δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου», αναφέρει μέσα στην τοποθέτηση του, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς.

Ο Μπαλτακος, οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportime, μιλώντας στο περιβάλλον του, διαφώνησε με την απόφαση του Πορτογάλου, θεωρώντας οτι υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι που δεν καταλογίστηκε!

Τέλος και ο πλέον άσχετος αντιλαμβάνεται οτι η κίνηση Μπαλτάκου να «δώσει» τον Μπένετ, ο οποίος αποτελεί προσωπική του επιλογή, δείχνει οτι οι σχέσεις του δεν εξελίσσονται όπως ξεκίνησαν. Ή όπως είχαν στο μυαλό τους και οι δύο. Δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να έχουμε ριζική… ανακαίνιση στην ΚΕΔ. Και δεν θα αφορά μόνο στους Έλληνες!

Ρε, πως αλλάζουν τα πράγματα!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ