ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι: Η φάση που στέκεται η ΚΕΔ από το Παναθηναϊκός – Βόλος!

Η θέση της Επιτροπής για τη διαιτησία στην αναμέτρηση της Λεωφόρου. Τι ενόχλησε τον Μπένετ!
Διαιτησία – Κοράκι: Η φάση που στέκεται η ΚΕΔ από το Παναθηναϊκός – Βόλος!

Διαιτησία – Κοράκι: Το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στο 40 και το αχρείαστο για τον Μπένετ, on field review στο τέλος της αναμέτρησης.

Το να λέει ο καθένας το… μακρύ του και το κοντό του για το αν μια φάση είναι ή δεν είναι πέναλτι, κόκκινη, πράσινη και…μωβ, εύκολο είναι. Το κάνουν πολλοί. Άλλοι με επιτυχία, άλλη όχι!

Το να μαθαίνεις την θέση της ΚΕΔ, είναι ρεπορτάζ και αυτό δεν το έχουν πολλοί. Πάμε λοιπόν. Η Επιτροπή ασχολήθηκε αρκετά με την διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Βόλος. Και μάλιστα δεν υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων για τις φάσεις στη Λεωφόρο.

Σε μια στάθηκαν ολοι και συμφώνησαν. Στο 40′ υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού που δεν καταλογίστηκε. Ομοφωνία.

Επίσης συμφώνησαν οτι light μεν, αλλά δίνεται το πέναλτι που καταλόγισε ο Φωτιάς υπέρ των «πρασίνων», για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Μπέος που θέλει να φτιάξει το ποδόσφαιρο, αλλά (ευτυχώς) δεν τον αφήνουν οι διαιτητές!

Η πρώτη διχογνωμία έχει να κάνει με το χέρι στα πρώτα δευτερόλεπτα. Η πλειοψηφία πήγε με το play on, συμφωνώντας με την απόφαση του ρέφερι.

Τέλος, σχόλια έγιναν και για το on field review στο τέλος της αναμέτρησης. Ο Καπέλα το πέρασε στα… ψιλά. Ο Μπένετ από την άλλη ενοχλήθηκε από την απόφαση του VAR Σιδηρόπουλου να στείλει στο μόνιτορ τον Φωτιά. «Αχρείαστο. Έπρεπε να καταλογιστεί αμέσως το offside», ανέφερε ο Άγγλος. Και έχει δίκιο.

Η Επιτροπή άκουσε και το ηχητικό. Αρχικά ο Σιδηρόπουλος ενημερώνει τον Φωτιά οτι υπάρχει πέναλτι και στη συνέχεια οτι υπάρχει offside.

Αυτά…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ