ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Το «θα μπουν μέσα;», οι διαμαρτυρίες του Σπανού και η ΚΕΔ που τα είδε όλα καλά!

Αγχώθηκαν στην OPAP Arena. H γκρίνια του Σπανού στο Περιστέρι και η ΚΕΔ που δεν ασχολήθηκε με το πέναλτι στη Τούμπα.
Διαιτησία: Το «θα μπουν μέσα;», οι διαμαρτυρίες του Σπανού και η ΚΕΔ που τα είδε όλα καλά!

Διαιτησία: Οι καθυστερήσεις στο Περιστέρι, η κίνηση των φίλων της ΑΕΚ που άγχωσε και η… επιλεκτική ΚΕΔ.

Στη Τούμπα ο Όσμερς δεν έθελξε με την απόδοση του. Ο Γερμανός ρέφερι θα μπορούσε και είχε τα κριτήρια να το κάνει, να δώσει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο ξεκάθαρο σπρώξιμο του Σβιντέρσκι από τον Κεντζιόρα. Εκείνο που είχε δώσει στο Άρης – Παναθηναϊκός υπέρ των γηπεδούχων ήταν πολύ πιο soft! Ένα… άγχος το είχε ο βοηθός στο 56′ όταν σε μια οριακή φάση σήκωσε τη σημαία του για οffside στον Βαγιαννίδη.

Ο Λανουά σχολίασε το delay που (σωστά) δεν έκανε ο Κατσικογιάννης στο πέναλτι του Βόλου, αλλά δεν είπε το παραμικρό για τον βοηθό στη Τούμπα που… βιάστηκε να σηκώσει το σημαιάκι του. Oύτε για τη φάση του πέναλτι, εννοείται!

Διαιτησία: «Θα μπούνε μέσα;»!

Αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν από την OPAP Arena μόλις ο Γιάρεμτσουκ έκανε το 0-2 υπέρ του Ολυμπιακού στο 74′. Όταν οι οργανωμένοι κατέβηκαν χαμηλά στην εξέδρα, κάποιοι παρατηρητικοί κυρίως από τους πάγκους, αγχώθηκαν αφού θεώρησαν οτι θα υπάρξει εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. «Θα μπούνε μέσα», έλεγαν χαρακτηριστικά και μεταξύ τους και στον 4ο! False alarm. Οι φίλοι της ΑΕΚ απλά κατέβηκαν για να ξεκρεμάσουν τα πανό που είχαν βάλει. Διαιτητικά ο Τούρκος ρέφερι δεν είχε προβλήματα. Μόνο «καλή επιτυχία» του είπαν στην αρχή και «συγχαρητήρια» στο τέλος.

Διαιτησία: «Μόνο τέσσερα λεπτά;»

Ο Λανουά πριν ανηφορίσει στη Τούμπα, πήγε μια βόλτα και στο Περιστέρι για το Ατρόμητος – Άρης. Διαιτητής ο Τσακαλίδης. Αν και από πλευράς γηπεδούχων επικοινωνήθηκε μια δυσαρέσκεια για επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίστηκε πριν το γκολ του Άρη, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γιώργος Σπανός που μίλησε λίγο στον Τσακαλίδη, αναφέρθηκε μόνο στις καθυστερήσεις. «Μόνο τέσσερα λεπτά; Τον Άρη θέλεις να προστατέψεις;», οι απορίες που εξέφρασε στον διεθνή ρέφερι. Και τον δικαίωσε και ο Λανουά που την έκανε τη σχετική παρατήρηση στον διεθνή ρέφερι στο μίτινγκ. Για τα περί επιθετικού φάουλ δεν ειπώθηκε κάτι. Ούτε ο Τσακαλίδης, ούτε ο Παπαπέτρου που ήταν VAR, είδαν επιθετικό φάουλ. Ούτε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Για την ΚΕΔ σωστά πήρε πίσω το πέναλτι και ο Παπαδόπουλος στο Παναιτωλικός – Athens Kallithea. Ο Πάολο Βάλερι που είδε τη φάση συμφώνησε με την απόφαση του VAR Ευαγγέλου να καλέσει στο μόνιτορ τον Παπαδόπουλο. «Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Που το είδε το πέναλτι;» ήταν τα λόγια του Ιταλού.

«Μας ενημέρωσε το VAR»

Εν αντιθέσει με το ματς κόντρα στο Βόλο, η Λαμία κατέβηκε με κανονική 11άδα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ένα πέναλτι ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι και κάποια στιγμή τον… ζάλισαν τον 4ο Φίτσα. Ο οποίος για να το λήξει το ζήτημα τους είπε οτι «μας ενημέρωσε το VAR οτι δεν υπάρχει τίποτα». Και όντως δεν υπήρχε κάτι. Σωστός αρχικά ο Πολυχρόνης, αλλά και ο Πουλικίδης.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ* ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο παικταράς που είχε έρθει από την Αργεντινή, με ρίζες από τη Χίο και τελικά έφυγε νύχτα

Ολυμπιακός: Ο παικταράς που είχε έρθει από την Αργεντινή, με ρίζες από τη Χίο και τελικά έφυγε νύχτα

Ο Ολυμπιακός και μια περίπτωση που είχε κάνει αίσθηση

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός στα VIP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου – Χάσμα με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες

Ο Ολυμπιακός στα VIP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου – Χάσμα με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες

Δεν είναι απλώς μία κοσμική φωτογραφία αλλά ένα ακόμη δείγμα της πολυεπίπεδης και σταθερής διείσδυσης του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Η έκπληξη του Μεντιλίμπαρ – Παίρνει στην Ολλανδία και άλλο μικρό

Ολυμπιακός: Η έκπληξη του Μεντιλίμπαρ – Παίρνει στην Ολλανδία και άλλο μικρό

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από νέο αίμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

Ίσως πιο σύντομα από ότι αναμένεται να έρθουν οι αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Έτσι σκοτώθηκε ο Ζότα

Έτσι σκοτώθηκε ο Ζότα

Τα επίσημα στοιχεία της ισπανικής Guardia Civil.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Τρέλα Λουίς Μίγια – Πιέζει για μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά η Χετάφε έχει στυλώσει τα πόδια

Ολυμπιακός: Τρέλα Λουίς Μίγια – Πιέζει για μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά η Χετάφε έχει στυλώσει τα πόδια

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έλληνες του εξωτερικού: Βαγγέλης Παυλίδης: Ανατροπή, εκεί θα παίζει του χρόνου

Βαγγέλης Παυλίδης: Ανατροπή, εκεί θα παίζει του χρόνου

Ο Βαγγέλης Παυλίδης και η επόμενη σεζόν

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Κώστας Τσιμίκας: Βαρύ πένθος για τον Έλληνα διεθνή – Δύο απώλειες μέσα σε λίγες μέρες

Κώστας Τσιμίκας: Βαρύ πένθος για τον Έλληνα διεθνή – Δύο απώλειες μέσα σε λίγες μέρες

Το μόνο σίγουρο είναι ότι περνάει μια από τις πιο σκοτεινές φάσεις της ζωής του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτό ήταν το τελευταίο γκολ του Ντιόγκο Ζότα – Και ήταν σπουδαίο!

Αυτό ήταν το τελευταίο γκολ του Ντιόγκο Ζότα – Και ήταν σπουδαίο!

Το τελευταίο γκολ του Ζότα μπήκε στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ!

Ποδόσφαιρο