ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Πινέδα!

Πολλά τα λεφτά που ζητάει η Θέλτα για τον Μεξικάνο. Δεν τα δίνει η ΑΕΚ.
Δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Πινέδα!

Η ΑΕΚ κάνει προσπάθεια να κρατησει στο ρόστερ της τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ , ο Μεξικάνος χαφ, είναι μηδαμηνές.

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά δεν έχει τον πρώτο λόγο για τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή.

Διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση ο Μελισσανίδης και οτι του ζητήσει ο Αλμέιδα μεταγραφικά, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Και στην παρούσα φάση, οι διαπραγματεύσεις με την Θέλτα στην οποία ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ο Πινέδα δεν έχουν την εξέλιξη που θα ήθελαν οι νταμπλούχοι.

Ο Πινέδα για τον οποίο από Ισπανία μεριά, αποκαλύπτουν ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, η ομάδα του Βίγκο αξιώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να προχωρήσει στην πώληση του.

Η Θέλτα θέλει κοντά στα 7 εκ. ευρώ για να συναινέσει στην μεταγραφή του Πινέδα, αλλά αυτό το ποσό δεν πρόκειται να το δώσει η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται την πώληση με την Θέλτα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και εκεί οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά.

Δεν αποκλείεται, αφού η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να κάνει σήριαλ την υπόθεση Πινέδα, αλλά και ούτε να μπει στη διαδικασία πλειστηριασμού, να βάλει τέλος στις διαπραγματεύσεις, εξέλιξη που φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή και η πιο λογική.

Όλα δείχνουν οτι ο Μεξικάνος, δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Για λογαριασμό της ΑΕΚ τουλάχιστον, αφού αναφέρουν οτι μεταξύ των ομάδων που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Θέλτα, είναι κι άλλο κλαμπ της Super League!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!