Δυο πλάνα για «Ούμπι»

Ενα από τα θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς στο Περιστέρι είναι και αυτό του Χαβιέρ Ούμπιντες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTIME της Τρίτης 8/05/2018, πρόθεση για τον 36χρονο Αργεντινό που αποτελεί την «σημαία» του συλλόγου, είναι να παραμείνει στην ομάδα, χωρίς ωστόσο η διοίκηση να παρεκκλίνει από τους οικονομικούς όρους που έχει θέσει και...
Δυο πλάνα για «Ούμπι»

Ενα από τα θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς στο Περιστέρι είναι και αυτό του Χαβιέρ Ούμπιντες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTIME της Τρίτης 8/05/2018, πρόθεση για τον 36χρονο Αργεντινό που αποτελεί την «σημαία» του συλλόγου, είναι να παραμείνει στην ομάδα, χωρίς ωστόσο η διοίκηση να παρεκκλίνει από τους οικονομικούς όρους που έχει θέσει και για τους υπόλοιπους.

Στην περίπτωση πάντως που ο «Ούμπι» δεν αποδεχτεί την πρόταση, η διοίκηση προσανατολίζεται και σε plan B, ώστε να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυο πλάνα για «Ούμπι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.