ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Πογέτ

Πώς παρατάσσονται Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση.

Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Πογέτ
Συντάκτης: Φίλιππος Ποταμιανάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λίγο έμεινε για τη σέντρα στο Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία (19:00, Alpha TV) και έτσι βγήκαν οι ενδεκάδες των δύο εθνικών ομάδων.

Το συγκεκριμένο τεστ για την Εθνική μας περισσότερο αποτελεί μία ευκαιρία ώστε να δει ο Γκουστάβο Πογέτ κάποια πράγματα που θέλει. Αλχημείες στις αρχικές επιλογές του, όμως, δεν έχει κάνει.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πιθανότατα είναι ότι δίνει φανέλα βασικού στον Κωνσταντέλια. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε ακούσει πολλά για τους χειρισμούς στην υπόθεση του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ. Ο «Ντέλιας» έχει ήδη δύο συμμετοχές με το εθνόσημο, αλλά για πρώτη φορά θα είναι στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, στο αρχικό σχήμα επιστρέφει και ο Μπάλντοκ από τη στιγμή που είναι διαθέσιμος. Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας είναι σταθερά βασικοί, όπως και ο Βλαχοδήμος. Στην τριπλέτα των χαφ οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας επιλέχθηκαν για ένα ακόμη παιχνίδι με τον Γιακουμάκη να είναι ο φορ που ξεκινάει. Μασούρας ο μοναδικός κλασικός winger.

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Οι ενδεκάδες

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Ντάρεν Μπέιζελεϊ): Βουντ, Μπίντον, Σμιθ, Κακάτσε, Σινγκ, Στάμενιτς, Πάιν, Γκάρμπετ, Μπελ, ΜακΚόβατ, Γουντ.

Πάγκοι

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρέτσος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Γιαννούλης, Κουλιεράκης, Γαλανόπουλος, Σάλιακας.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γουέιν, Πάινακερ, Πάουλσεν, Γκρέιβ, Τσέιμπνες, Τζαστ, Κρόκομπ, Μπόξαλ, Σέρμαν, Μάτα, Γουίλκινς, Λιούις.

Exit mobile version