ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπράτσος: Η άνευ αποδοχών άδεια και τα ψίχουλα στη Φινλανδία

Πώς ο Κώστας Μπράτσος έφτασε σε συμφωνία με την Όουλου.
Μπράτσος: Η άνευ αποδοχών άδεια και τα ψίχουλα στη Φινλανδία

Την τύχη του εκτός συνόρων θα δοκιμάσει ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος μετακόμισε στη Φινλανδία γιατί ανέλαβε την Όουλου.

Τη σεζόν που μας πέρασε, πήγε να κάνει το αμίμητο, να ρίξει δύο ομάδες. Με τον Βόλο δεν πρόλαβε. Απολύθηκε στα μέσα Νοεμβρίου. Άφησε, βέβαια, κατάλοιπα που δύσκολα θα διορθώνονταν εάν δεν αναλάμβανε δράση από κάποια φάση και μετά ο Αχιλλέας Μπέος.

Όσο για την Κηφισιά, πήγε στις αρχές Φεβρουαρίου και απέτυχε οδηγώντας τη στον υποβιβασμό. Το αποκορύφωμα ήταν τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την ενδεκάδα που επέλεξε μέχρι την περιβόητη αλλαγή του Νίνη στο ημίχρονο.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο όσες πόρτες και εάν χτύπησε στη Super League 1, τις βρήκε κλειστές. Πρόσφατα προέκυψε η Όουλου. Δεν ήταν η πρώτη της επιλογή, αλλά δεν ήταν εύκολο και να πάει άλλος με το συμβόλαιο που έδιναν οι Φινλανδοί.

Άξιο αναφοράς πως τα καθαρά χρήματα που προσέφερε η Όουλου είναι λιγότερα και από αυτά που λαμβάνουν οι κόουτς των κανονικών ομάδων της Super League 2. Μιλάμε για ψίχουλα, τη στιγμή που εκείνος πήρε άδεια άνευ αποδοχών από τη βασική του δουλειά. Είναι γνωστό ότι ο Μπράτσος είναι αστυνομικός.

Κλείνοντας, ο στόχος στη νέα του ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία και εκεί θα συναντήσει έναν γνώριμό του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μεταξά. Τον 20χρονο χαφ που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Βόλο και για κάποιους ήταν και σημαντικό ταλέντο. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από την πορεία του στη συνέχεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπράτσος: Η άνευ αποδοχών άδεια και τα ψίχουλα στη Φινλανδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.