ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χαρίσης: Η ανοδική πορεία και ο ενδεχόμενο μεταγραφής

Ο Χάρης Χαρίσης δείχνει έτοιμος για το step up στην καριέρα του.
Χαρίσης: Η ανοδική πορεία και ο ενδεχόμενο μεταγραφής

Δεν έχει κάνει την καριέρα που θα μπορούσε ο Χάρης Χαρίσης. Μόνος ου το παραδέχτηκε σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του ο χαφ της Σίβασπορ.

Στις μέρες μας η αυτογνωσία και η αυτοκριτική λείπουν. Εκείνος έδειξε πως ξέρει πολύ καλά τι πήγε λάθος και πόσο υψηλό ήταν ο ταβάνι του. Και ας μην το είδε ποτέ ο περισσότερος κόσμος.

Στα 29 του δεν είναι εύκολο να γυρίσει το κουμπί, αλλά δεν τον πήραν και τα χρόνια. Ο ίδιος με τη φετινή του εικόνα δείχνει ότι το πιστεύει. Είναι πιο ώριμος από κάθε άλλη χρονιά.

Η Σεβάστεια, πόλη που εδρεύει η Σιβασπόρ, μπορεί να αποτελεί και μία από τις Top 5 χειρότερες στην Τουρκία. Σε όλα της. Σε καιρό, επιλογές καθημερινότητας και flight connections.

Και όμως ο Χαρίσης δίχως και μόνιμη παρέα σε εκείνα τα μέρη έχει «μεγαλώσει». Φέτος έχει 27 ματς και 4 ασίστ, ενώ το πιο βασικό είναι ότι έχει ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού του. Σε τέτοιο σημείο που ίσως έρθει η επιβράβευση. Αυτό το καλοκαίρι φαντάζει ορατό το ενδεχόμενο μεταγραφής. Ο Γιαννιώτης μέσος έχει συμβόλαιο έως το 2026, αλλά όλα μπορούν να γίνουν με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Όταν θες, κλείνεις τα αυτιά σου στους πειρασμούς και απλώς δουλεύεις, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρίσης: Η ανοδική πορεία και ο ενδεχόμενο μεταγραφής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.