ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έλληνες εξωτερικού: Ένστικτο επιβίωσης από Μαυροπάνο και Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη πέτυχε ανατροπή σωτηρίας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ

Έλληνες εξωτερικού: H ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου πραγματοποίησε ανατροπή σωτηρίας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Μαρμούς
Έλληνες εξωτερικού: H ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου πραγματοποίησε ανατροπή σωτηρίας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Μαρμούς
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έλληνες εξωτερικού: Πολύ σκληρή για να… υποβιβαστεί μοιάζει η Στουτγκάρδη, η οποία πέτυχε τεράστια νίκη επί της Άουγκσμπουργκ.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Ντίνος Μαυροπάνος φλερτάρει το τελευταίο τρίμηνο με τον υποβιβασμό.

Μάλιστα, μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, οι Σουηβοί έδειχναν ότι θα αποτελέσουν τη δεύτερη ομάδα που θα πέσει από τη Bundesliga.

Να όμως που η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο έδειξε αντακλαστικά και ένστικτο επιβίωσης.

Το ματς απέναντι στην επίσης ενδιαφερόμενη για την υπόθεση της σωτηρίας Άουγκσμπουργκ ήταν τελικός για την ομάδα του Μαυροπάνου.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε βασικός μένοντας στο χορτάρι μέχρι τη λήξη της συνάντησης.

Η νίκη έπρεπε να έρθει, ώστε η Στουτγκάρδη να ανέβει στο συν ένα από την αντίπαλό της και τα κατάφερε.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο Mercedes-Benz Arena με τον Αντρέ Χαν (6΄), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αντόν στο 44΄.

Ακόμα κι έτσι όμως, η ομάδα του Ματαράτσο κατάφερε να πάει πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια, μιας και ο Γκρέγκοριτς έκανε το 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έλληνες εξωτερικού: Ολική ανατροπή και έξαλλοι πανηγυρισμοί από Μαυροπάνο

Η κατάσταση ήταν δύσκολη για τους Σουηβούς, αλλά Ομάρ Μαρμούς έμελε να εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης αλλάζοντας πλήρως τη μοίρα της.

Στο 79΄ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2, ενώ στο 85΄ μοίρασε ασίστ στον Τιάγκο Τομάς, με τους συμπαίκτες του Μαυροπάνου να γίνονται ένα κουβάρι. Το 3-2 πρακτικά έδωσε μια μίνι πίστωση χρόνου στο σύνολο του Ματαράτσο, το οποίο πλέον κοιτάζει με λίγο καλύτερη ψυχολογία το μέλλον.

Δείτε τα βίντεο του αγώνα ΕΔΩ.

Exit mobile version