ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έλληνες Εξωτερικού: Θωρυκτό ο Κυζιρίδης, σκόραρε ξανά στη Σλοβακία!

Έλληνες Εξωτερικού: Μεγάλη εμφάνιση από τον Κυζιρίδη, ο οποίος μετράει 4 γκολ και μια ασίστ στα έξι τελευταία παιχνίδια

Έλληνες Εξωτερικού: ΘΟ 21χρονος μετράει 4 γκολ και μια ασίστ στα έξι τελευταία παιχνίδια
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έλληνες Εξωτερικού: Σε εκπληκτική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ζλάτε απέναντι στην Ποχρόνε (2-0).

Ο Έλληνας στράικερ ήταν εκπληκτικός και με δύο τέρματα χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, η οποία παλεύει για να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας.

Σε καθοριστικά χρονικά σημεία «χτύπησε» ο Κυζιρίδης. Ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44′) και ένα πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν η Ποχρόνε πίεζε να ισοφαρίσει (86′).

Με αυτή τη νίκη η Ζλατέ συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων τριών αγωνιστικών και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Έλληνες Εξωτερικού: «Γαλανόλευκη» παροικία στη Σλοβακία 

Σε φόρμα και ο 21χρονος στράικερ, ο οποίος στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει απολογισμό τέσσερα γκολ και μία ασίστ, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική ανάκαμψη της Ζλατέ Μοράβτσε.

Στους γηπεδούχους της Πόχρονε αγωνίζεται ο Στέλιος Κόκοβας, ο οποίος όμως για το εν λόγω ματς έμεινε εκτός αποστολής.

Σε άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ζέμπλιν νίκησε με 1-0 την Τατράν εκτός έδρας, με τον Δημήτρη Πόποβιτς να μπαίνει αλλαγή στο 65′ και τον Γιώργο Νεοφυτίδη να μένει στον πάγκο των νικητών.

Exit mobile version