ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιβεβαίωση του Sportime: Και επίσημα στην Ουτρέχτη ο Ζώης Καραργύρης

Ο Ζώης Καραργύρης ανοίγει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του.
Επιβεβαίωση του Sportime: Και επίσημα στην Ουτρέχτη ο Ζώης Καραργύρης

Η ελληνική αγορά φαίνεται ότι αρέσει πολύ στην Ουτρέχη, από τη στιγμή που είδαν τα πράγματα που κάνει ο Τάσος Δουβίκας στην Eredivisie.

Όπως σας είχαμε αναφέρει ήταν πολύ πιθανό ο Έλληνας επιθετικός να αποκτήσει συμπαίκτη από την Ελλάδα και έτσι και έγινε.

Μιλούσαμε φυσικά για τον Ζώη Καραργύρη, ο οποίος αγωνιζόταν στα τοπικά της Αργολίδας και είναι μόλις 16 ετών.

Ο πιτσιρικάς επιθετικός, πρώτος σκόρερ της πρώτης τοπικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας, είχε απασχολήσει αρκετούς από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της Ουτρέχτης και ανοίγεται ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του που πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.