ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Eredivisie: Θρίαμβος Παυλίδη στην «ελληνική» κόντρα με Μπότο (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε δύο τέρματα στην επικράτηση της Άλκμααρ επί της Γκόου Αχέντ Ίγκλς

Eredivisie: Ο Παυλίδης κάνει το 1-2 στην έδρα της Go Ahead Egles
Eredivisie: Ο Παυλίδης κάνει το 1-2 στην έδρα της Go Ahead Egles
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην «ελληνική» κόντρα στην Eredivisie, ο Βαγγέλης Παυλίδης οδήγησε την Άλκμααρ σε θρίαμβο επί της Γκόου Αχέντ Ίγκλς του Μπότου.

Η ΑΖ επικράτησε με 4-1 των «αετών» στους οποίους αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος με πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι δύο Έλληνες αγωνίστηκαν δανεικοί στην αναμέτρηση, με τους Γκόου Αχέντ Ίγκλς να παίρνουν το προβάδισμα με τον Μπρόουβερς (25΄).

Η συνέχεια ανήκε στην Άλκμααρ, η οποία αφότου ισοφάρισε με τον Μπoϊκέμα (28΄), είδε τον Βαγγέλη Παυλίδη να σεληνιάζεται και να σκοράρει δύο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά (33΄, 42΄).

Ο Έλληνας στράικερ έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στους φιλοξενούμενους, με τον Μποϊκέμα να σφραγίζει τον θρίαμβο της AZ στο 85΄.

Με αυτή τη νίκη η Άλκμααρ ανέβηκε στην 4η θέση της Eredivisie και εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, με τέτοιες εμφανίσεις ο Παυλίδης δεν θα αργήσει να φέρει μια πρόταση στον ολλανδικό σύλλογο.

Eredivisie: «Πεντάρα» του Άγιαξ στη Τβέντε του Λημνιού

Με βαριά ήττα έφυγε από το Άμστερνταμ η Τβέντε, η οποία γνώρισε συντριβή από τον Άγιαξ (5-0). Ο Αλέρ (πέτυχε χατ-τρικ) και η παρέα του έκαναν πάρτι, το οποίο ούτε ο Δημήτρης Λημνιός, ούτε κανένας άλλος παίκτης από το κλαμπ του Άλμελο δεν κατόρθωσε να θέσει υπό έλεγχο.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό και η ομάδα του υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Exit mobile version