ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έβερτον – Λίβερπουλ: Στον πάγκο ο Τσιμίκας

Δεν ξεκινάει ο Κώστας Τσιμίκας στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ

Στον πάγκο ο Τσιμίκας στο Έβερτον - Λίβερπουλ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το μεγάλο ματς της βραδιάς (1/12) στην Premier League είναι το ΈβερτονΛίβερπουλ. Πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης και ο Κώστας Τσιμίκας δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Γιούργκεν Κλοπ επιλέγει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Ρόμπερτσον. Ο Σκωτσέζος πήγε πολύ καλά με τη Σαουθάμπτον και διατηρείται έτσι στην ενδεκάδα.

Η μοναδική αλλαγή στο ματς με την Έβερτον για τη Λίβερπουλ είναι η χρησιμοποίηση του Ματίπ. Ο Καμερουνέζος παίρνει τη θέση του Κονατέ. Οι υπόλοιποι είναι ίδιοι.

Δύο είναι οι αλλαγές που κάνει η Έβερτον του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός ρίχνει στη μάχη τον Γκρέι, που δεν ήταν έτοιμος για 90λεπτο στο προηγούμενο ματς, αντί του 20χρονου Γκόρντον και τον Ριτσάρλισον. Ο τελευταίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Παίρνει τη θέση του Ιουόμπι και ο σχηματισμός αλλάζει σε 4-4-2. Στο πλάι του Ροντόν θα αγωνιστεί ελλείψει του Κάλβερτ-Λιούιν.

Οι ενδεκάδες:

ΕΒΕΡΤΟΝ (Ράφα Μπενίτεθ): Πίκτφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντιν, Άλαν, Ντουκουρέ, Τάουνσεντ, Γκρέι, Ριτσάρλισον, Ροντόν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα.

Οι πάγκοι:

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπέγκοβιτς, Μπρέθγουεϊτ, Γκόρντον, Ντόμπιν, Γκμπαμίν, Ντελφ, Τοσούν, Ιουόμπι, Κένι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Κονατέ, Τσιμίκας, Μιναμίνο, Μόρτον, Γουίλιαμς, Τσάμπερλεϊν, Οριγκί, Μίλνερ.

Exit mobile version