ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φένλο: Παρουσίασε τον Δώνη με επικό βίντεο (vid)

Η Φέλνο είναι ο επόμενος σταθμός του Χρήστου Δώνη με τη νέα του ομάδα να τους παρουσιάζει στους οπαδούς με…μυθικό βίντεο. Μετά τον Γιώργο Γιακουμάκη, η Φένλο απέκτησε και τον Χρήστο Δώνη, με τους δύο Έλληνες άσους να είναι συμπαίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Ολλανδοί ανακοίνωσαν τη νέα τους προσθήκη από την Άσκολι...

Φέλνο: Παρουσίασε τον Δώνη με επικό βίντεο (vid)
Φέλνο: Παρουσίασε τον Δώνη με επικό βίντεο (vid)
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Φέλνο είναι ο επόμενος σταθμός του Χρήστου Δώνη με τη νέα του ομάδα να τους παρουσιάζει στους οπαδούς με…μυθικό βίντεο.

Μετά τον Γιώργο Γιακουμάκη, η Φένλο απέκτησε και τον Χρήστο Δώνη, με τους δύο Έλληνες άσους να είναι συμπαίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Ολλανδοί ανακοίνωσαν τη νέα τους προσθήκη από την Άσκολι στα social media με ένα…επικό βίντεο.

«Χρειάζεστε τον Δώνη; Είμαι εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος.

«Όταν η Φένλο έδειξε ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μου, ήμουν ενθουσιασμένος: ένας σύλλογος από την Ολλανδική Eredivisie. Ήξερα ήδη το κλαμπ λίγο. Πέρυσι παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο Venlo στην προετοιμασία.

Και φυσικά ο συμπατριώτης μου Γεώργιος Γιακουμάκης έβαλε επίσης τον σύλλογο στον χάρτη στην Ελλάδα. Ανυπομονώ πραγματικά να εργαστώ στο VVV-Venlo και να βοηθήσω τον σύλλογο σε αυτή τη συναρπαστική φάση του διαγωνισμού», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Με νέο πρόσωπο κόντρα στον Βόλο

ΠΑΟΚ: Όρθιο και πάλι το εκκλησάκι του Κατσούρη (pics)

Exit mobile version