ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κάργας: Το κασέ στην Ανόρθωση και η μεταγραφή που δεν έγινε

Πώς έκλεισε ο Γιάννης Κάργας στην Ανόρθωση και πού ήθελε αρχικά να πάει.
Κάργας: Το κασέ στην Ανόρθωση και η μεταγραφή που δεν έγινε

Από τον ΠΑΟΚ πέρασε και δεν ακούμπησε ο Γιάννης Κάργας. Εκείνο το ματς με την ΑΕΚ αρκεί για να συνοψίσει τα πεπραγμένα του εκεί. Αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του.

Έκτοτε το μόνο που απέμενε ήταν να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μπορεί αρχικά να έκανε δεύτερες σκέψεις και να θεωρούσε πως το να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του είναι μία λύση, αλλά γρήγορα το πήρε αλλιώς.

Από τις επιλογές που είχε στο τραπέζι, εκείνη που τον ενδιέφερε περισσότερο ήταν η Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα. Τον είχε φάει ο καημός να πάει στη Ρωσία μέσω των επαφών που έχει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Μπορεί στις μέρες μας ως προορισμός η Ρωσία να είναι αντιτουριστικός, αλλά όταν σου τάζουν στο μιλητό ένα 500άρικο ετησίως, αναθεωρείς. Μόνο που όλα έμειναν στα λόγια. Πρόταση δεν έφτασε ποτέ.

Αντιθέτως, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime.gr η Ανόρθωση εξέφρασε το ενδιαφέρον της και στη συνέχεια επέμεινε. Μέσω του Ντίνου Διαμαντόπουλου έγινε η δουλειά. Πόρτα ανοιχτή με την «Κυρία» έχει και ας απέτυχε παταγωδώς η επιλογή του Σίσκο Μουνιόθ. Μία, δύο, στην τρίτη και αφού δεν προχώρησε το project της Ρωσίας, ο Γιάννης Κάργας κατέβηκε στην Μεγαλόνησο. Και φυσικά ΠΟΤΕ με 330 χιλιάρικα τον χρόνο, αλλά οριακά με 200k!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.