ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ ο Μπάρκας! Επιβεβαιωση!

Πολύ κοντά στο να αποκτήσει την ελευθέρας του από τη Σέλτικ και να αποφασίσει το επόμενο βήμα είναι ο Βασίλης Μπάρκας.

Μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ ο Μπάρκας;
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε και θα μπορούσε όταν έφυγε από την ΑΕΚ και στη Super League 1.

Δεν πήγαν τα πράματα όπως θα περίμενε στη Σέλτικ, αλλά αυτό το κεφάλαιο είναι έτοιμο να «κλείσει» για τον Έλληνα γκολκίπερ.

Ας δούμε όμως τη μέχρι τώρα πορεία του. Πάνε τρία καλοκαίρια που αποτέλεσε το ακριβότερο deal Νο1 στην ιστορία της Σκωτίας.

Πάνω από το διπλάσιο transfer fee που είχε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην Μπενφίκα πλήρωσε η Σέλτικ για τα «γάντια» του Βασίλη Μπάρκα!

Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ τους χημεία και από την στιγμή που ο Τζo Χαρτ έγινε «Κέλτης», ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας «ξέμεινε» στο ρόστερ της πρωταθλήτριας της χώρας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Πάλι καλά που φέτος η Ουτρέχτη πληρώνοντας το 50% του συμβολαίου του τού έδωσε αγωνιστικά ζωή μετά από ένα χρόνο απραξίας.

Βάσει πηγών μας, ο λεγάμενος (σ.σ.: μόλις προχθές έκλεισε τα 29 χρόνια ζωής) βρήκε φόρμουλα και θα μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ, η οποία ήθελε διακαώς να «γλιτώσει» το 500άρικο του τελευταίου χρόνου συμβολαίου του. Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει το Sportime σε όσα έγραφε στο παρελθόν για τον παίκτη.

Ο Μπάρκας μάλιστα έχει ήδη έτοιμο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δύσκολα θα είναι στην Ελλάδα, αφού θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Συντομα θα έχουμε ονοματα και διευθύνσεις.

Exit mobile version