ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αναζητά τον agent που θα του κάνει μεταγραφή!

Θέλει να αποχωρήσει από την Αλκμάαρ για το βήμα παραπάνω ο Παντελής Χατζηδιάκος και ψάχνει γι΄ αυτό τον κατάλληλο ατζέντη.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αναζητά τον agent που θα του κάνει μεταγραφή!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Από το καλοκαίρι θέλει να φύγει από την Αλκμάαρ ο Παντελής Χατζηδιάκος. Το έψαξε αρκετά για Ιταλία, έκανε και τις κινήσεις για να βρει το κατάλληλο μανατζερικό γραφείο ο Έλληνες αμυντικός, αλλά δεν τον βρήκε.

Πλέον, ο ατζέντης που θα του φέρει… μεταγραφή, θα πάρει και τα δικαιώματά του. Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Παντελή Χατζηδιάκο για να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο. Ωστόσο, πλέον αυτό το σενάριο δεν μοιάζει ιδιαίτερα εφικτό, με τον παίκτη της ΑΖ να έχει πλάνο για αλλού.

Πάμε να δούμε την περίπτωση του. Στην Εθνική Ελλάδας είναι, όπως αναφέρουν οι συμπαίκτες του, «παιδί για σπίτι».

Αρκεί όμως αυτό για να παίξεις μπάλα; Όπως έλεγαν στο χωριό μου! Ο Παντελής Χατζηδιάκος φέτος το ΄χει δίπορτο.

Δεξί μπακ (με 5 ασίστ παρακαλώ) στην Αλκμααρ, σταθερή αξία στο κέντρο της άμυνας για τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας.

Πλέον, γνωστά. Όπως γνωστή και η επιθυμία του μετά από μία ζωή στο ολλανδικό club να αλλάξει παραστάσεις. Έφτασε μία ανάσα από Μπολόνια, Λέτσε το καλοκαίρι, μα ο Max Huiberts ήταν ανένδοτος: θέλω 4 μύρια!

Δεν ανανεώνει στην AZ, τα «έσπασε» με την Ραφαέλα Πιμέντα, δεν τα βρήκε με την Stellar και ο Χατζηδιάκος αναζητά agent για το deal με φόντο το καλοκαίρι. Κανένας διαθέσιμος;

https://youtu.be/HtsEFL7citM

Exit mobile version