ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ντόρτμουντ ή κάπου αλλού;

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ, αλλά έχει ακόμα ψωμί η υπόθεση του «Ody». Και μία υποψήφια έκπληξη. 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ, αλλά έχει ακόμα ψωμί η υπόθεση του «Ody». Και μία υποψήφια έκπληξη. 
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ, αλλά έχει ακόμα ψωμί η υπόθεση του «Ody». Και μία υποψήφια έκπληξη.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Η τελευταία του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Μπενφίκα σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 8 Φεβρουαρίου! Πάλι καλά που υπήρξαν και τα ματς της Εθνικής για να ξεσκουριάσει.

Οι απαιτήσεις των «αετών» παραμένουν –τουλάχιστον- πάνω από 10 μύρια, μολονότι είναι στον «πάγο». Όχι ασφαλώς πως δεν είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ που έχουν οι «αετοί». «Κόλλημα» του Ζόρζε Ζέσους.

Το κακό είναι πως όσο περνάει ο καιρός και δεν αγωνίζεται, η μπογιά του Βλαχοδήμου δεν έχει την ανάλογη πέραση στην πιάτσα. Τουλάχιστον σε αυτά τα χρήματα. Σας το είχαμε αναφέρει άλλωστε από τη στήλη του agent greek στο Sportime. Δεν παίζει ο Βλαχοδημος, χάνει εκατομμύρια η Μπενφίκα. Ας μην ξεχνάμε και τις δυσκολίες λόγω Covid-19. Στο οικονομικό.

Ντόρτμουντ ή κάπου αλλού;

Βάσει πηγών μας, η Νο1 υποψήφια για να αγοραστεί ο Βλαχοδήμος, η Ντόρτμουντ φέρεται να ψήνεται με τον κύριο Τσακίρ της Τραμπζονσπόρ, ενώ η option από την Ισπανία έχει «χαθεί» στον χρόνο τον τελευταίο μήνα. Υπάρχει και κάτι ακόμα όμως. Μια ομάδα έκπληξη, Έχει ψωμί ακόμη…

Παιδικά περιοδικά, παιχνίδια, επιτραπέζια, παραμύθια, μόνο στο Magbox.gr

 

Exit mobile version