ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παναγιώτης Ρέτσος: Έτσι… στράβωσε με τη Σεντ Ετιέν

Πήγε το καλοκαίρι στη Σεντ Ετιέν ο Παναγιώτης Ρέτσος φιλοδοξώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Οι «στεφανουά» τον πίστευαν πολύ. Ο Κλοντ Πιέλ τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση. Έπαιξε στα πρώτα ματς, τραυματίστηκε και χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να γυρίσει ξανά. Το λάθος ήταν η βιαστική επιστροφή του. Εκεί άρχισαν να στραβώνουν...

Παναγιώτης Ρέτσος: Έτσι... στράβωσε με τη Σεντ Ετιέν
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πήγε το καλοκαίρι στη Σεντ Ετιέν ο Παναγιώτης Ρέτσος φιλοδοξώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Οι «στεφανουά» τον πίστευαν πολύ. Ο Κλοντ Πιέλ τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση.

Έπαιξε στα πρώτα ματς, τραυματίστηκε και χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να γυρίσει ξανά. Το λάθος ήταν η βιαστική επιστροφή του. Εκεί άρχισαν να στραβώνουν όλα. Κάτι που τον πίστευε ο Πιέλ, κάτι που δεν είχε πολλές λύσεις στα μετόπισθεν, τον έριξε ανέτοιμο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Παναγιώτης Ρέτσος έβγαλε νέο πρόβλημα τραυματισμού και αυτό οφειλόταν ξεκάθαρα στο πώς τον χειρίστηκε το κλαμπ.

Μπήκε να παίξει χωρίς να είναι έτοιμος, το πλήρωσε και μετά το ματς με τη Ρεμς δεν έχει πάρει κάποια ευκαιρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιέλ φαίνεται διστακτικός πλέον. Έχει καταλάβει και εκείνος το λάθος που τότε έκανε και δεν ρισκάρει. Έστω και εάν γνωρίζει πως ο 22χρονος αμυντικός είναι εντάξει τώρα.

Βαδίζουμε προς το φινάλε της σεζόν και εάν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά, πολύ δύσκολα θα ενεργοποιηθεί και η οψιόν αγοράς του Ρέτσου από τη Σεντ Ετιέν. Οι Γάλλοι σίγουρα θα βγουν στην αγορά για στόπερ και ο Έλληνας αμυντικός είναι μία περίπτωση στα οικονομικά τους δεδομένα. Κάπου, όμως, φαίνεται να έχει ραγίσει το γυαλί.

Προσεχώς αναμένεται να γίνει μία επαφή με τη Λεβερκούζεν, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Τότε θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και κυρίως θα φανούν οι προθέσεις των Γερμανών. Μαζί τους ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη. Γι’ αυτό και το φετινό καλοκαίρι θα είναι κομβικό για τον διεθνή στόπερ.

Exit mobile version