ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πογκόν: Τα «σπάνε» Κουλούρης και Κούτρης – Ακολουθεί και τρίτος

Η Πογκόν επιμένει ελληνικά από τη στιγμή που δικαιώνεται.
Πογκόν: Τα «σπάνε» Κουλούρης και Κούτρης – Ακολουθεί και τρίτος

Έχουν πέραση οι Έλληνες στην Πολωνία. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν παίξει λίγοι εκεί. Η Πογκόν είναι από τις ομάδες που κοιτάει τη δική μας αγορά.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αυτός που έπαιζε εκεί. Βασικός στο μεγαλύτερο μέρος της παρουσίας του μέχρι να αποχωρήσει για αλλού.

Παρεμπιπτόντως, δεν του έχει βγει η επιλογή της Γκόρνικ. Όχι μόνο γιατί δεν πάει καλά η ομάδα, αλλά και γιατί εκείνος εδώ και τέσσερα παιχνίδια μένει στον πάγκο. Γενικότερα έχει παίξει μόλις στα επτά πρωταθλήματος μετά από 15 αγωνιστικές.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Τον προηγούμενο Ιανουάριο πήγε στην Πογκόν ο Λεονάρντο Κούτρης! Βγήκε από την αφάνεια σε σημείο που το καλοκαίρι οι Πολωνοί απέρριψαν πρόταση 800.000 ευρώ για χάρη του. Φέτος, βασικότατος ξανά. Έχει παίξει και στα 15 παιχνίδια, στα 14 ήταν στο αρχικό σχήμα.

Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της Πογκόν επένδυσαν στον Ευθύμη Κουλούρη σχεδόν 1 μύριο και ήδη γίνεται απόσβεση: 20 ματς/10 γκολ! Όλα δείχνουν πως οι Πολωνοί δεν θα σταματήσουν εδώ. Θέλουν να δώσουν και συνέχεια στην ελληνική τους παροικία. Φέτος ο στόχος του κλαμπ είναι η έξοδος στο Champions League έχει ήδη η Πογκόν «λοκάρει» και άλλον Έλληνα. Προσεχώς θα γίνουν και οι κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να τον κάνει δικό της. Και μάλιστα τον Ιανουάριο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πογκόν: Τα «σπάνε» Κουλούρης και Κούτρης – Ακολουθεί και τρίτος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.