ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: Τραυματίστηκε στο πρώτο του ματς ως βασικός με τη Βερόνα!

Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, ο Ρέτσος αντικαταστάθηκε πριν το δεκάλεπτο - Διαβάστε τον λόγο

Ρέτσος: Στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε
Ρέτσος: Στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποδείχτηκε άτυχος στο πρώτος ματς ως βασικός με τη Βερόνα, καθώς τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Η Βερόνα μπορεί να πανηγύρισε μια σημαντική νίκη κόντρα στη Βενέτσια με 3-1, αλλά αυτή δεν ήρθε χωρίς απώλειες.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, στην παρθενική του εμφάνιση ως βασικός με τους Βερονέζους στη Serie A, ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο 6ο λεπτό!

Ο 23χρονος στόπερ βγήκε για να μπει στη θέση του ο Φεντερίκο Τσεκερίνι, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Λεβερκούζεν να έχει συνολικά τέσσερις συμμετοχές με τον ιταλικό σύλλογο – που αντιστοιχούν σε μόλις 45 λεπτά…

Ένα ακόμα πισωγύρισμα για τον νεαρό μπακ, ο οποίος καλείται και πάλι να το διαχειριστεί και να βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα της ιταλικής ομάδας.

Αποτελεί πάντως και ένα στοίχημα για τη Βερόνα, η οποία τον ήθελε, επέμεινε και τον πήρε. Η Λεβερκούζεν κράτησε ένα 10% και ο παίκτης υπέγραψε για 1,5 χρόνο με οψιόν επέκτασης για άλλα τρία.

Το θέμα της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου ήταν ένα από αυτά που λύθηκαν πλήρως την τελευταία στιγμή, δείγμα της επιθυμίας του Ιγκόρ Τούντορ να τον εντάξει στην ομάδα του.

Ρέτσος: Το tweet της Βερόνα για τον τραυματισμό

Exit mobile version