ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σπύρος Ρισβάνης: Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη

Στην Ντουνάισκα Στρέντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Ρισβάνης.
Σπύρος Ρισβάνης: Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη

Από τη στιγμή που έφυγε από την Ανόρθωση ο Σπύρος Ρισβάνης, είχε ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του παραμένει το εξωτερικό. Υπήρχαν ομάδες της Super League 1 που το έψαξαν, αλλά εκείνος δεν ψήθηκε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Τελικά την Παρασκευή (15/7) ανακοινώθηκε από ομάδα-έκπληξη. Συνεχίζει την καριέρα του σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό για τη δυναμική του, το σλοβάκικο. Η Ντουνάισκα Στρέντα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ατρόμητος είχε αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη ομάδα. Τότε ο Ρισβάνης αγωνιζόταν στους Περιστεριώτες. Όχι μόνο είχε κάνει καλές εμφανίσεις κόντρα στη νυν ομάδα του, αλλά είχε σκοράρει κιόλας! Με γκολ του είχε νικήσει ο Ατρόμητος με 3-2.

Άξιο απορίας είναι το πώς κατάφερε η Ντουνάισκα Στρέντα να τον καλύψει οικονομικά. Ο Ρισβάνης ήταν εξαψήφιος τόσο στον Ατρόμητο όσο και στην Ανόρθωση. Στην «Κυρία» το συμβόλαιό του είναι μεγαλύτερο των 150.000 ευρώ. Τέτοια ποσά στη Σλοβακία πολύ δύσκολα παίζουν.

Τέλος, για την Ντουνάισκα Στρέντα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Αγωνίζεται στο Conference League. Πέρασε ήδη το εμπόδιο της Κλίφτονβιλ και ο επόμενος αντίπαλός της είναι η Βίκινγκουρ. Ταυτόχρονα ξεκινάει και το σλοβακικό πρωτάθλημα.

Το γκολ που είχε πετύχει ο Σπύρος Ρισβάνης κόντρα στη νυν ομάδα του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπύρος Ρισβάνης: Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.