ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τουρκία: Ο Κίτσιου διέλυσε τον Γούτα, προελαύνει ο Μπακασέτας

Η Γκαζιαντέπ του Κίτσιου διέυσε τη Σίβασπορ του Γούτα με 5-1 - Νίκη για την Τραμπζονσπόρ

Τουρκία: 5-1 η Γκαζιαντέπ του Κίτσιου, νίκη για την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα - Σιώπη
Τουρκία: 5-1 η Γκαζιαντέπ του Κίτσιου, νίκη για την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα - Σιώπη
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τουρκία: Η Süper Lig συνεχίζεται με αμείωτο το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα – Σιώπη συνεχίζει ακάθεκτη.

Ο Τάσος Μπακασέτας είδε από τον πάγκο την πρωτοπόρο στην Τουρκία, Τραμπζονσπόρ να κάνει τη δουλειά απέναντι στην αδύναμη Κασίμπασα (1-0).

Ο Έλληνας άσος ξεκουράστηκε από τον Αμπντουλάχ Αβτζί και μπήκε μόνο διεκπεραιωτικά στις καθυστερήσεις για να κλείσει τις αλλαγές του προπονητή του.

Ωστόσο, φανέλα βασικού πήρε ο Μανώλης Σιώπης. Ο διεθνής κεντρικός χαφ ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα προσδίδοντας ασφάλεια στον άξονα. Η νίκη για την ομάδα της Τραπεζούντας ήρθε και η διαφορά των εννιά βαθμών από τη δεύτερη της βαθμολογίας Κόνιασπορ διατηρήθηκε.

Το ντέρμπι της Τραμπζονσπόρ απέναντι στην Κόνιασπορ σε λίγες εβδομάδες θα κρίνει εν πολλοίς αν οι Μπακασέτας και Σιώπης θα στεφθούν από νωρίς πρωταθλητές στην Τουρκία ή αν θα έχουμε θρίλερ.

Στο άλλο ματς της 24ης αγωνιστικής της Süper Lig με έντονη ελληνική παρουσία, η Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου διέλυσε με 5-1 τη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα.

Ο πρώτος ήταν βασικός και κάλυψε όλη τη δεξιά πλευρά των γηπεδούχων και μάλιστα από τα πόδια του στο 12′ ο Μουχαμέτ Ντεμίρ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 για την ομάδα του (προηγήθηκε το γκολ του Παπί Τζιλομποτζί στο 6′).

Η απάντηση ήρθε με τον έτερο Έλληνα του αγώνα, ο οποίος μείωσε στο 29′ για τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ όμως, που με γκολ των Τζιλομποτζί, Αλεξάντρου Μαξίμ και Φουρκάν Σογιάλπ έφτασε στο θριαμβευτικό 5-1.

Τουρκία: Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Γκαζιαντέπ – Σίβασπορ

Exit mobile version